Hollandse Avond 2022
Jan Leliveld op nummer 1 in de Radio Aalsmeer Top 300

Jan Leliveld op nummer 1 in de Radio Aalsmeer Top 300


Geplaatst op: 3 november 2021

Afgelopen weekend vierde Radio Aalsmeer haar 30-jarig jubileum. Van vrijdag 29 oktober 12.00 uur tot zondag 31 oktober 22.00 uur werd de Top 300 uitgezonden, samengesteld op basis van stemmen van de luisteraar. De uitzending werd omlijst met items over de geschiedenis van de 30-jarige omroep. De hele lijst was al eerder bekend gemaakt, op de top 10 na. Deze werd in het laatste uur op zondagavond uitgezonden. Toen bleek dat John Miles met Music op 3 stond, Africa van Toto op 2 en de eerste plaats was voor Aalsmeers trots Jan Leliveld met Aalsmeer. Dit lijflied van heel Aalsmeer had de meeste stemmen gekregen.

In het jubileumweekend waren nog andere programma’s te horen en te zien: vrijdagavond werden nummers uit de top 300 in een dance jasje gestoken in de ‘Top 300 in de remix’, zaterdagavond presenteerden Mark en Eric een zeer succesvolle editie van hun fameuze pubquiz, dit keer met publiek en vanaf locatie in The Beach en op zondagochtend werd nog wat extra aandacht besteed aan de geschiedenis van de omroep in een speciaal programma.

Alle programma's, inclusief de gehele Top 300, zijn terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl

November Nineties in 'Aalsmeer by Night'

Het programma ‘Aalsmeer by Night’, elke donderdagavond op Radio Aalsmeer, staat in de maand november grotendeels in het teken van muziek uit de jaren 90! Na de 'September Seventies' en 'October Eighties' hoor je nu de 'November Nineties': de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1990-1999. Veel vaste programma-onderdelen, zoals ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur), ‘De Tandenpoetsdansplaat’ (rond 23.40 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan in het teken van de muziek uit de Nineties! Presentator Meindert van der Zwaard neemt je donderdagavond vanaf 22.00 uur mee naar de hits van o.a. Captain Jack, Roxette en MC Hammer. Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister rechtstreeks via kabel, ether of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Meubelstoffeerder Gerda Keessen 323e gast in ‘Door de Mangel’

Op de eerste dag van november was Desiree Groeneveld te gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Door omstandigheden is presentatrice Mylène Huijts enige tijd uitgeschakeld, maar Marion Geisler zal tot de kerst als stand-inn Elbert Huijts bijstaan.

De komst van Desiree naar de studio was nog niet zo vanzelfsprekend, want zij was net ontslagen uit het ziekenhuis. De spraakzame Hornmeerse vertelde hoe zij van de ‘reserveerlijn’ terecht kwam in haar bloemenwinkel in de Hornmeer. “Via mijn zoon die een zakcentje wilde bijverdienen met het deur aan deur verkopen van bloemen, is dit uitgegroeid tot een bloemenwinkel”.

Maandag 8 november is er om 19.00 uur weer een nieuwe live een gast in de studio. Dan schuift Gerda Keessen aan tafel. Zij was werkzaam in het onderwijs, maar bestiert nu een zeilvermakerij en is overgestapt naar het stofferen van meubels. Desiree wil graag weten hoe zij tot deze keuze is gekomen. 

Gentlemens Place in 'De Top 10 van...'

Iedere maandagavond om 20.00 uur zetten Rinus en Talitha van Itterzon een gast in spotlights in hun programma ‘De Top 10 van…’ Aanstaande maandag 8 november zijn dat zelfs twee gasten. Christiaan Sijnen en Peter Willemse van Gentlemens Place laten de luisteraars tussen 20.00 en 21.00 uur kennis maken met hun favoriete tien liedjes en leggen uit waarom zij net deze nummers hebben uitgekozen. De heren van de herenmodezaak in de Zijdstraat laten verrassende liedjes horen, waardoor we ze beter leren kennen


Laatst bewerkt op: 3 november 2021 07:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jan Leliveld op nummer 1 in de Radio Aalsmeer Top 300

Afgelopen weekend vierde Radio Aalsmeer haar 30-jarig jubileum. Van vrijdag 29 oktober 12.00 uur tot zondag 31 oktober 22.00 uur werd de Top 300 uitgezonden, samengesteld op basis van stemmen van de luisteraar. De uitzending werd omlijst met items over de geschiedenis van de 30-jarige omroep. De hele lijst was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: