001 - Week van de ontmoeting
Techniek Driedaagse gaat niet door

Techniek Driedaagse gaat niet door


Geplaatst op: 3 november 2021

Als gevolg van de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten de Techniek Driedaagse 2021 niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen om geen risico’s te nemen op besmetting van de trouwe vrijwilligers, de scholen en betrokken bedrijven tijdens de Techniek Driedaagse.

Bestuursvoorzitter Jan van Walraven vindt het enorm jammer om deze beslissing te moeten delen. “De betrokken bedrijven en vele vrijwilligers hebben al maanden enorm hard gewerkt aan de voorbereidingen. We waren klaar voor de jubileumeditie van ons mooie techniekfestijn. Toch hebben we naar aanleiding van de laatste persconferentie in goed overleg besloten om de Techniek Driedaagse nu niet door te laten gaan. Tegen de tijd dat het weer kan gaan we dit op een grandioze manier goedmaken!”

Ondanks dat de Techniek Driedaagse niet doorgaat, blijft TechNet Amstel & Venen gedurende het hele jaar activiteiten organiseren om leerlingen van basis-en middelbare scholen kennis te laten maken met techniek. Dit doet zij met activiteiten als: de techniekwedstrijd, de Tech= Tof Quiz, gastlessen, bedrijfsbezoeken en technieklessen. Kijk voor het volledige aanbod op www.technetamstelenvenen.nl


Laatst bewerkt op: 3 november 2021 14:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Techniek Driedaagse gaat niet door

Als gevolg van de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten de Techniek Driedaagse 2021 niet door te laten gaan. Dit besluit is genomen om geen risico’s te nemen op besmetting van de trouwe vrijwilligers, de scholen en betrokken bedrijven tijdens de Techniek Driedaagse. Bestuursvoorzitter Jan van Walraven vindt het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: