De Baat (2e)

The Tumult Feestweek 2011 Abcoude


Geplaatst op: 15 augustus 2011

Abcoude - Het is weer zover, de jaarlijks terugkerende Abcouder Feestweek. Daarbij hoort natuurlijk ook ‘The Tumult.' De plek waar het allemaal net even wat langer doorgaat! Helaas is het niet meer zo dat ‘The Tumult' de hele week geopend is. Dit betekent dat de er donderdag, vrijdag en zaterdag drie keer zo hard gefeest moet worden.

Dit is nog niet een hele grote ramp, echter wel dat het zomaar eens de laatste keer zou kunnen zijn waarop je in de Feestweek de mogelijkheid hebt om de hele nacht te dansen.

Het programma:
Op Donderdag zal de vaste DJ van o.a. de Jeugd van Tegenwoordig de klanken verzorgen: Vic Crezée. Ondanks zijn jonge leeftijd van 24 is Vic Crezée alias Lil Vic al jaren een bekende naam als hiphop-dj. Al tijdens zijn eindexamenjaar crosste hij de hele Benelux door als vaste tour-dj van Jawat! Onder de hoede van zijn geestelijk vader DJ Edzon leerde hij bij platenwinkel Fat Beats de fijne kneepjes van het vak en sindsdien is hij een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca. Victor is tevens een van de actiefste mixtape-dj's van Nederland. Zo maakte hij tapes voor onder anderen Sjaak en Patta, vormt hij samen met Danny de Funk het duo Teenage Lady Killers, dropte hij twee R.Kelly mixtapes en is hij verantwoordelijk voor de mix op ‘Het Grote Gedoe' en ‘Head Banger Boogie' van Pepijn van de Jeugd van Tegenwoordig.

Dan vrijdag: Vanaf middennacht is iedereen van harte welkom om gezellig uit je dak te gaan op de meest swingende beats, leukste meezingers en de bekenste platen van het moment in het Party Paleis gerund door niemand minder dan DJ Lou de Reiger! Eerder die week te bewonderen in de Kazerne, maar deze avond heeft The Tumult hem weten te strikken voor een geweldig optreden. Laat je verrassen!

Op de laatste avond, zaterdag, kun je ouwe herinneringen op halen. ‘The Tumult' zal herrijzen zoals zij ging in haar glorie dagen! Noem bijvoorbeeld een Frenk Wiersma, een Knalter Walter, een Reach.... Zegt genoeg! Al die gouwe ouwe rammers waarop je altijd los kunt gaan! Waan jezelf een 10, 20 jaar terug! Een onvergetelijke avond, misschien wel de laatste avond van 'The Tumult.'

‘The Tumult' is op al deze dagen geopend vanaf 00.00 en gaat dicht om 05.00! NA 02.00 IS DE TOEGANG GESLOTEN
Om binnen te komen dient een kleine 10 euri afgestaan te worden bij de ingang, daarbij is legitimatie + toegangspas verplicht en dien je ouder dan 16 lentes te zijn!
Tot in 'The Tumult'!!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

The Tumult Feestweek 2011 Abcoude

Abcoude - Het is weer zover, de jaarlijks terugkerende Abcouder Feestweek. Daarbij hoort natuurlijk ook ‘The Tumult.' De plek waar het allemaal net even wat langer doorgaat! Helaas is het niet meer zo dat ‘The Tumult' de hele week geopend is. Dit betekent dat de er donderdag, vrijdag en zaterdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: