Hollandse Avond 2022
10 November  modeshow bij De Loods Fashion

10 November modeshow bij De Loods Fashion


Geplaatst op: 3 november 2021

De Social Media van De Loods Fashion is niet te missen en als je ze eenmaal volgt wil je niet meer anders. Ze weten de nieuwste trends op een verfrissende manier te brengen, inspirerende outfit combinaties én... met een vleugje humor! Binnenkort kun je dit in real life waarnemen! Een avondje uit naar het modeshow spektakel van De Loods. Woensdag 10 november om 19.30 zal de show starten en zal er een overload aan trends, combinatie tips, kledingstijlen voor hem en haar op de rode loper verschijnen. Als kers op de taart zit iedereen front row. 

De rode loper ligt standaard uit in de vernieuwde winkel van De Loods. Een uitgelezen kans om hier dus een spetterende modeshow neer te zetten. Jij bent daarom samen met vrienden en vriendinnen uitgenodigd om plaats te nemen op één van de stoelen die langs runway zijn opgesteld.

De enige echte Loods Dragqueen Roxy zal ook bij de show zijn. Zij host de modeshow en zal alle ins and outs vertellen over de trends, combinaties van de modellen en wat je absoluut in je kast moet hebben hangen aankomend seizoen. De modellen zijn de vaste gezichten van De Loods zoals deze ook te zien zijn op de socials van dit bedrijf. Zo kan een ieder zich positioneren met de lichamen van de alledaagse man en vrouw. Bovendien zijn de medewerkers van De Loods altijd vol enthousiasme en zal hun energie van de loper afspatten. Uiteraard heeft De Loods nog iets speciaal in petto om de modeshow een spectaculaire touch te geven.

Tijdens en na de show kun jij al je favoriete items shoppen in de winkel.

Om 19:15 zullen de deuren voor alle gasten open gaan. Om 19:30 zal de show starten. Dus kom niet fashionably te laat! Wil jij aanwezig zijn? Meld je dan even aan via sam@deloodsfashion.nl. Dan kom je op de gastenlijst. Wacht niet te lang want VOL=VOL.

Ik heb mijn plekje alvast gereserveerd. Ik zie jullie dan!

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: De Loods Beauty, Hizi Hair Mijdrecht, Creativitijd en Tapas de Buurvrouw uit Wilnis.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

10 November modeshow bij De Loods Fashion

De Social Media van De Loods Fashion is niet te missen en als je ze eenmaal volgt wil je niet meer anders. Ze weten de nieuwste trends op een verfrissende manier te brengen, inspirerende outfit combinaties én... met een vleugje humor! Binnenkort kun je dit in real life waarnemen! Een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: