001 - Week van de ontmoeting
Unieke Sinterklaas optocht in Uithoorn, de Kwakel, Mijdrecht en Vinkeveen

Unieke Sinterklaas optocht in Uithoorn, de Kwakel, Mijdrecht en Vinkeveen


Geplaatst op: 5 november 2021

De Sinterklaasintocht mag dit jaar weer plaatsvinden, maar wellicht niet zoals u gewend bent. Elk dorp heeft normaal gesproken zijn eigen vaste locatie en tijd om Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen. Maar dit jaar gaat dat iets anders zijn, namelijk in de vorm van een optocht.

Er zullen optochten zijn door Uithoorn/de Kwakel en Vinkeveen en in het centrum van Mijdrecht zal er een treintje rijden. We organiseren de optocht om de bezoekers zo gespreid mogelijk te houden en daarmee een gecontroleerde in- en uitstroom van mensen te hebben. Sint en zijn Pieten zitten op diverse voertuigen die per dorp een eigen route afleggen.

U kunt vooraf de route en het programma van het dorp naar keuze bekijken en daar duidelijk zien hoe laat de Sint aankomt. Zo kunt u als bezoeker zelf kiezen welke locatie en tijd voor u het beste uitkomt. Het is niet toegestaan om achter de stoet aan te lopen maar de Sint en de Pieten zullen ervoor zorgen dat er een gezellig feest is op de locatie waar u staat.

Zo kunnen de kinderen en uzelf Sinterklaas en zijn Pieten weer verwelkomen in uw woonplaats en dit prachtige kinderfeest van start laten gaan.

Elk dorp heeft zijn eigen route en programma, bekijk de routes en het programma per dorp op www.sinterklaasaktie.nl/intocht 


Laatst bewerkt op: 5 november 2021 20:10

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Unieke Sinterklaas optocht in Uithoorn, de Kwakel, Mijdrecht en Vinkeveen

De Sinterklaasintocht mag dit jaar weer plaatsvinden, maar wellicht niet zoals u gewend bent. Elk dorp heeft normaal gesproken zijn eigen vaste locatie en tijd om Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen. Maar dit jaar gaat dat iets anders zijn, namelijk in de vorm van een optocht. Er zullen optochten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: