Hollandse Avond 2022
Start leesclub moderne literatuur in Uithoorn

Start leesclub moderne literatuur in Uithoorn


Geplaatst op: 6 november 2021

Leest u met plezier mooie boeken en wilt u uw leeservaringen delen met anderen? Word dan lid van een Senia leesgroep.

In Uithoorn start binnenkort een leesclub moderne literatuur. In de Bibliotheek Amstelland is op donderdagochtend 25 november een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers. De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia samen met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie

Belangstellenden zijn welkom op 25 november om 11:00 uur in de Bibliotheek Amstelland, Dorpstraat 43 in Uithoorn. Graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail maria.boelhouwer@senia.nl.


Laatst bewerkt op: 7 november 2021 08:41

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start leesclub moderne literatuur in Uithoorn

Leest u met plezier mooie boeken en wilt u uw leeservaringen delen met anderen? Word dan lid van een Senia leesgroep. In Uithoorn start binnenkort een leesclub moderne literatuur. In de Bibliotheek Amstelland is op donderdagochtend 25 november een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: