Nieuwe programma´s op Rick FM

Nieuwe programma´s op Rick FM


Geplaatst op: 5 november 2021

Programma nieuws van Rick FM voor nog meer Luister Plezier!

Vrijdag 5 november start het nieuwe wekelijkse programma de 'Historische Top 40', van 11.00 tot 12.00 uur. Presentatie en samenstelling door Kees Hoogervorst.
1 januari 1965 startte radio Veronica een nieuw wekelijks fenomeen op de radio. De Veronica Top 40. Tot op de dag van vandaag bestaat deze Top 40 nog steeds als de Nederlandse Top 40.Een uur lang de pareltjes uit een Top 40 uit dezelfde week van één van de voorgaande jaren. Met ook de alarmschijf van die week en de Top 3 non-stop achter elkaar. Ook kijken we in dit uur terug op de gebeurtenissen in dat jaar en welke films draaiden er in de bioscoop en welke programma’s werden er op TV gekeken.

Jack Redeker is nieuw in ons team en te horen op zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 uur met zijn programma 'The Connection I Feel Free'. Een programma met muziek van alle tijden, oud, nieuw, onbekend en een van herkenning. Met Pop, Rock, Blues, Singer-Songwriter, Sympho/Prog, Americana, Country, Folk en Soul.

Jaap van der Leij is weer terug met zijn wekelijkse 'Country Roads' op de zondagavond van 20.00 tot 21.00 uur.
Het programma 'Back to the 70’s' met Nico prins is nu ook dagelijks te horen van maandag t/m donderdag tussen 11.00 en 12:00 uur. En ook twee uur lang op de dinsdagavond van 21.00 tot 23.00 uur. Hits, tips en albumtracks uit de jaren 70. Met o.a. de Historische Alarmschijf, de 70’s Jukebox en de Nederpop Plaat.

'Tussendoortje Live' op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur is weer gestart. Nu de voetbalcompetitie weer volop loopt zijn Jeroen Könst en Peter Brouwer weer op zondagmiddag in de studio om verslag te doen van de lokale wedstrijden. Dit met de verslaggevers ter plaatse; Cor Onderwater, Chris Vermeij en Eppo Buskermolen.

Complete programma informatie:
https://www.rickfm.nl/radiogids/programmering

Samenwerking RTV Amstelveen.
Sinds september zijn de programma’s van Rick FM op de kabel in Amstelveen te beluisteren via de frequentie van RTV Amstelveen (102.8 FM) De reden van deze uitbreiding is het feit dat RTV Amstelveen met de radioafdeling gestopt is en zich volledig op TV gaat richten.

DAB+ ontvangst.
We hebben ook goed nieuws voor de DAB+ luisteraars want onze programma’s zijn nu door zender aanpassingen nog beter te ontvangen.

Luisteren naar Rick FM.
Uithoorn en De Kwakel; Caiway 99.0 FM
Aalsmeer Caiway; 93.1 FM
Amstelveen Ziggo; 102.8 FM
Etherfrequentie; 106.3 FM
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
DAB+
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#rickfm #programmanieuws #nieuweprogrammas


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe programma´s op Rick FM

Programma nieuws van Rick FM voor nog meer Luister Plezier! Vrijdag 5 november start het nieuwe wekelijkse programma de 'Historische Top 40', van 11.00 tot 12.00 uur. Presentatie en samenstelling door Kees Hoogervorst.1 januari 1965 startte radio Veronica een nieuw wekelijks fenomeen op de radio. De Veronica Top 40. Tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: