Hollandse Avond 2022
Wintersporten met Senior Sportief Actief

Wintersporten met Senior Sportief Actief


Geplaatst op: 7 november 2021

Ook het aanstaande winterseizoen organiseert Senior Sportief Actief De Ronde Venen weer een 8-daagse winteractief-reis. Dit keer gaat de gezamenlijke langlauf- en wandelreis naar het Oostenrijkse dorp Nassereith, gelegen in het mooie Tirol. Vanuit het verblijf in het gezellige Landhotel Seeblick reizen we dagelijks met de OAD-bus naar mooie langlauf- en wandellocaties. Ook wie wil skiën kan hier gebruik van maken.

De vertrekdatum is op zaterdag 5 februari 2022 en de terugkomst op zaterdag 12 februari. Voor onze wintersportreis bestaat altijd veel belangstelling, je kunt wandelen of langlaufen, en ook skiën behoort tot de mogelijkheden. Er is voor elk wat wils, zo’n week is een sportieve, actieve en ook gezellige tijd!

Veel sporters van Senior Sportief Actief hebben zich al opgegeven, maar er zijn nog een paar plaatsen. Daarom bieden we de mogelijkheid aan niet-deelnemers om mee te gaan.

De prijs voor deze reis is € 555,- per persoon o.b.v. halfpension. Zie voor meer informatie de flyer op de website www.seniorsportiefactiefdrv.nl.

Wilt u ook genieten van een actieve wintervakantie? U kunt zich vóór 22 november per email aanmelden bij de coördinator Kees van Wijngaarden (emailadres: cj.van.wijngaarden@ziggo.nl). Of telefonisch op nummer 06-22187959. Heeft u zin in deze reis? Meldt u zich dan snel aan, want vol is vol.


Laatst bewerkt op: 7 november 2021 09:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wintersporten met Senior Sportief Actief

Ook het aanstaande winterseizoen organiseert Senior Sportief Actief De Ronde Venen weer een 8-daagse winteractief-reis. Dit keer gaat de gezamenlijke langlauf- en wandelreis naar het Oostenrijkse dorp Nassereith, gelegen in het mooie Tirol. Vanuit het verblijf in het gezellige Landhotel Seeblick reizen we dagelijks met de OAD-bus naar mooie langlauf- … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: