001 -Family

Streekmarkt Uithoorn op 10 september


Geplaatst op: 15 augustus 2011

Op tien september vindt de derde Uithoornse Streekmarkt plaats.
De markt wordt deze keer gehouden aan de sfeervolle, historische Schans.

De bezoekers kunnen onder andere kaas, bier, fruit, taarten, jam en honing proeven en kopen. Er zijn cadeauartikelen, olie en zeepjes te koop. Een Uithoorns restaurant zorgt voor kleine gerechtjes van biologische streekproducten. Er is informatie van diverse Uithoornse instellingen, er is muziek en u kunt een tochtje maken met paard en wagen of met een bootje op het Zijdelmeer.
Het wordt een dag vol activiteiten in het Oude Dorp van Uithoorn, want naast de Streekmarkt aan De Schans is er een Braderie aan het Marktplein. Bovendien is er de Open Monumentendag, waarbij u onder andere het Fort aan de Drecht kunt bezoeken, dat dit jaar 100 jaar bestaat.

De Streekmarkt wordt voor het derde jaar georganiseerd door DUS! en de Partij van de Arbeid Uithoorn/De Kwakel. Vanaf volgend seizoen gaat de Streekmarkt verder als zelfstandige stichting, los van de politieke partijen.

Belangstellenden die een product te bieden hebben dat past in de opzet van de Streekmarkt kunnen contact opnemen met Angeline Suiker (amsuiker@hotmail.com). Er zijn nog een paar kramen beschikbaar.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Streekmarkt Uithoorn op 10 september

Op tien september vindt de derde Uithoornse Streekmarkt plaats. De markt wordt deze keer gehouden aan de sfeervolle, historische Schans. De bezoekers kunnen onder andere kaas, bier, fruit, taarten, jam en honing proeven en kopen. Er zijn cadeauartikelen, olie en zeepjes te koop. Een Uithoorns restaurant zorgt voor kleine gerechtjes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: