Hollandse Avond 2022
Projectkoor Ardore voert Misa’s van Ariel Ramírez uit in Janskerk

Projectkoor Ardore voert Misa’s van Ariel Ramírez uit in Janskerk


Geplaatst op: 7 november 2021

Zondagmiddag 14 november is er in de Janskerk in Mijdrecht een bijzonder concert. Projectkoor Ardore voert dan zowel de ‘Misa Criolla’ als de complete ‘Misa por la Paz y la Justicia’ van de Argentijnse componist Ariel Ramírez uit.

De ‘Mis voor Vrede en Gerechtigheid’ wordt zelden in zijn geheel voor het voetlicht gebracht, maar de uiterst ervaren ‘Misa’-dirigent Ronald Becker durft het aan. Samen met de solisten Adriana Kegley (alt) en Alvaro Pinto Lyon (tenor), die worden begeleid door een koor van twintig ambitieuze zangers en vijf muzikanten die vrijwel één zijn met de Argentijnse cultuur en muziek. Een niet te missen ontmoeting van ingetogenheid, pure stemmen, Creoolse ritmes en hartstochtelijke Argentijnse klanken. Vuur en traditie spatten er vanaf.

Het concert in de Janskerk begint op 14 november om 15.00 uur, er is geen pauze. Kaarten à € 17,50 voor volwassenen en € 8,75 voor kinderen tot en met 12 jaar zijn te bestellen via www.projectkoor-ardore.nl.

Dezelfde uitvoering van de ‘Misa Criolla’ en de ‘Misa por la Paz y la Justicia’ wordt vrijdagavond 12 november gegeven in de Kogerkerk in Koog aan de Zaan en zaterdagavond 13 november in de Vondelkerk in Amsterdam. Beide avonden is de aanvang 20.30 uur.


Laatst bewerkt op: 7 november 2021 22:18

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Projectkoor Ardore voert Misa’s van Ariel Ramírez uit in Janskerk

Zondagmiddag 14 november is er in de Janskerk in Mijdrecht een bijzonder concert. Projectkoor Ardore voert dan zowel de ‘Misa Criolla’ als de complete ‘Misa por la Paz y la Justicia’ van de Argentijnse componist Ariel Ramírez uit. De ‘Mis voor Vrede en Gerechtigheid’ wordt zelden in zijn geheel voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: