Hollandse Avond 2022
S.V. Hertha blij met Rabo ClubSupport

S.V. Hertha blij met Rabo ClubSupport


Geplaatst op: 9 november 2021

Al een aantal jaren heeft de Rabobank een goed initiatief om verenigingen en stichtingen te steunen. Dit doen zij niet alleen op financieel gebied, maar ook via kennis en een uitgebreid netwerk. Op financieel gebied is er voor deze regio Euro 80.000 beschikbaar. Leden van de Rabobank mogen stemmen op hun 3 favoriete verenigingen of stichtingen en op basis van het aantal uitgebrachte stemmen wordt dit geld verdeeld. Dinsdag 2 november was het dan zover, de feestelijke uitreiking op het hoofdkantoor van de Rabobank Rijn en Veenstromen in Woerden. Een leuke en inspirerende avond met een welkomstwoord van directeur Monique van de Wakker en een presentatie van Silvia Bos namens NOC-NSF over welke ondersteuning verenigingen en stichtingen kunnen krijgen bij brede maatschappelijke vraagstukken. Er komt tegenwoordig nogal wat af op vereningen zoals rook- en alcoholbeleid, de gezonde kantine, verduurzaming en behoud van leden en vrijwilligers.

Chantalle Zijderveld, Olympisch kampioene zwemmen Tokyo 2020, vertelde haar levensverhaal hoe dit te bereiken en uiteraard via de nodige ups-and-downs. Tot slot de uitreiking van de cheques. 150 verenigingen en stichtingen uit de regio hebben 2.400 leden een stem laten uitbrengen. Glorieus winnaar werd het Johannes Hospitium uit Wilnis. S.V. Hertha uit Vinkeveen is net buiten de top 3 gevallen met het mooie bedrag van Euro 1.331,60. Voorzitter Michel Klinkhamer is buitgewoon blij met dit bedrag. Dit jaar heeft S.V. Hertha het bestedingsdoel de nieuwbouw van een tribune langs het nieuwe hoofdveld. Een mooie aanvulling op de diverse activiteiten die wij doen om het geld bij elkaar te brengen voor deze tribune. En ik sluit niet uit dat we ook een beroep doen op de Rabobank via de aangeboden kennis voor de maatschappelijke uitdagingen waarmee wij als club te maken hebben. Wij bedanken iedereen die op S.V. Hertha heeft gestemd en uiteraard de Rabobank voor dit mooie initatief. Op de foto: voorzitter Michel Klinkhamer met de check op de nieuwe tribune van S.V. Hertha.


Laatst bewerkt op: 9 november 2021 09:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

S.V. Hertha blij met Rabo ClubSupport

Al een aantal jaren heeft de Rabobank een goed initiatief om verenigingen en stichtingen te steunen. Dit doen zij niet alleen op financieel gebied, maar ook via kennis en een uitgebreid netwerk. Op financieel gebied is er voor deze regio Euro 80.000 beschikbaar. Leden van de Rabobank mogen stemmen op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: