Hollandse Avond 2022
Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding

Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding


Geplaatst op: 9 november 2021

Aanstaande woensdagavond 24 november is er weer een Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding.

Je bent gescheiden van je partner maar voor de kinderen blijven jullie ouders. Met je ex samen de kinderen opvoeden is best nog een uitdaging. Zodra de scheiding een feit is, gaat ieder zijn eigen opvoedingsstijl volgen waar vaak onenigheid over ontstaat. Hoe trek je één lijn met elkaar, hoe blijf je in goede communicatie (ondanks alle emoties), hoe bied je samen je kinderen veiligheid en structuur? Hoe ga je om met de komst van een nieuwe partner? En minstens zo belangrijk: hoe blijf je zelf in balans? Hoe doen andere ouders dat? Dit en nog veel meer zijn onderwerpen van gesprek tijdens het Praat Lokaal…

Over het Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding

Het Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding is een plek voor gescheiden ouders. Hier kun je je verhaal en ervaringen delen rondom de dynamiek/uitdagingen van het opvoeden van kinderen na een scheiding. Je maakt gebruik van elkaars deskundigheid, inspireert elkaar en vindt steun en begrip. Op verzoek kunnen specifieke thema's besproken worden of gasten uitgenodigd worden. Kortom: een avond om andere ouders te ontmoeten, ervaringen te delen, tips op te doen en je hart te luchten.

Ouders voor ouders

Het Praat Lokaal wordt begeleid door Petra en Lotte. Beide ouders en ervaringsdeskundige.

Deelname en aanmelden

Praat Lokaal is er elke maand en is gratis. Je kunt aan de avonden afzonderlijk deelnemen (zie agenda). Je dient je wel even van te voren aan te melden door een mailtje te sturen naar info@ouderslokaal.nl.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding

Aanstaande woensdagavond 24 november is er weer een Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding. Je bent gescheiden van je partner maar voor de kinderen blijven jullie ouders. Met je ex samen de kinderen opvoeden is best nog een uitdaging. Zodra de scheiding een feit is, gaat ieder zijn eigen opvoedingsstijl volgen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: