Snoeiboot op 20 november weer op de bekende plekken

Snoeiboot op 20 november weer op de bekende plekken


Geplaatst op: 9 november 2021

Op zaterdag 20 november vaart de snoeiboot voor de laatste keer dit jaar uit. Eilandeigenaren op de Westeinderplassen kunnen dan weer hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier afvoeren.

De boot ligt weer op de vertrouwde locaties:

09.00 uur - 12.00 uur: Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde

13.00 uur - 16.00 uur: Baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug

Overhangend groen

Particuliere eilandeigenaren zijn verplicht hun overhangend groen boven het water van de sloten en vaarwegen te snoeien. Om daarbij te helpen, biedt de gemeente eigenaren de mogelijkheid om op zaterdag 20 november 2021 hun snoeiafval gratis af te voeren.

Bedrijfsafval, zoals seringenhout en -kluiten, wordt niet geaccepteerd. Als de boot op de aangegeven tijd niet aanwezig is, is deze waarschijnlijk even aan het lossen. Hij komt dan zo snel mogelijk weer terug.

Meer informatie

Voor meer informatie over de takkeninzameling en de snoeiboot kunt u contact opnemen met de servicedesk Amstelveen/Aalsmeer via telefoonnummer (0297) 387575 (vraag naar afdeling Veiligheid en Handhaving, vaarwegbeheer/ boswachter) of stuur een mail naar info@aalsmeer.nl, t.a.v. V&H vaarwegbeheer/ boswachter).


Laatst bewerkt op: 9 november 2021 11:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Snoeiboot op 20 november weer op de bekende plekken

Op zaterdag 20 november vaart de snoeiboot voor de laatste keer dit jaar uit. Eilandeigenaren op de Westeinderplassen kunnen dan weer hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier afvoeren. De boot ligt weer op de vertrouwde locaties: 09.00 uur - 12.00 uur: Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: