Hollandse Avond 2022
Testen op corona in de regio

Testen op corona in de regio


Geplaatst op: 10 november 2021

Het aantal coronabesmettingen blijft toenemen, ook in Aalsmeer. Naast de basisregels en vaccineren, blijft testen bij klachten heel belangrijk om de verspreiding van corona tegen te gaan. Momenteel staat er geen corona testunit in Aalsmeer. Deze testunit wordt door de GGD afwisselend in gezet in Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en Aalsmeer.

Inwoners van Aalsmeer met (milde) klachten kunnen zich onder andere op de volgende locaties laten testen:

- Test- en vaccinactie locatie Schiphol XL: Loevesteinse Randweg 110, 1171 PK Badhoevedorp. U kunt zich hier 7 dagen per week gratis laten testen tussen 8.00 en 18.00 uur, met of zonder afspraak. Dit is een grote locatie waardoor er meestal snelle doorloop is. Een afspraak maken kan ook: coronatest.nl.

- Testlocaties van de GGD in Amsterdam: o.a. in de RAI, bij Sloterdijk en in het voormalige Slotervaartziekenhuis. Deze locaties zijn met of zonder afspraak te bezoeken. Kijk voor alle adressen, openingstijden en informatie op: ggd.amsterdam.nl/coronavirus/testen-op-corona.

- Testunit Amstelveen: Parkeerplaats aan de Sportlaan, naast de Ben Goudsmithal. U kunt zich hier tot en met 30 december 7 dagen per week gratis laten testen tussen van 9:00 tot 12.00 uur en van 13:00 tot 16:00 uur. De capaciteit in deze unit is beperkt, waardoor er vaak een (lange) rij staat.

Testen voor toegang:

Heeft u geen klachten en heeft u een coronatoegangsbewijs nodig? Het testen hiervoor verloopt niet via de GGD, maar via testenvoortoegang.org. Dit gebeurt altijd op afspraak. Deze kunt u via de website maken.

Vaccineren:

Bent u nog niet gevaccineerd? Ook dit kan nu zowel met als zonder afspraak. Zonder afspraak kunt u o.a. terecht bij:

- Vaccinatielocatie in Amstelveen: Bovenkerkerweg 6-8,1185 XE Amstelveen.

- Test- en vaccinactie locatie Schiphol XL: Loevesteinse Randweg 110, 1171 PK Badhoevedorp

Kijk voor openingstijden en andere locaties op waar je zonder afspraak een vaccinatie kunt krijgen op: prikkenzonderafspraak.rijksoverheid.nl. Wil je wel een afspraak maken? Kijk dan op coronatest.nl of bel de GGD via 0800 - 7070.


Laatst bewerkt op: 10 november 2021 05:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Testen op corona in de regio

Het aantal coronabesmettingen blijft toenemen, ook in Aalsmeer. Naast de basisregels en vaccineren, blijft testen bij klachten heel belangrijk om de verspreiding van corona tegen te gaan. Momenteel staat er geen corona testunit in Aalsmeer. Deze testunit wordt door de GGD afwisselend in gezet in Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: