Hollandse Avond 2022
Politieheli beschenen met laserpen in Vinkeveen: verdachten opgespoord

Politieheli beschenen met laserpen in Vinkeveen: verdachten opgespoord


Geplaatst op: 11 november 2021

Woensdagavond is de politiehelikopter boven Vinkeveen aangestraald met een laserpen. Agenten op de grond hebben de verdachte opgespoord.

De heli was onderweg richting Schiphol toen de wentelwiek werd beschenen met een laser. Sterke laserpennen kunnen vanaf de grond piloten tijdelijk blind maken. Dat is niet alleen levensgevaarlijk tijdens een vlucht het kan daarnaast ook langdurig oogschade veroorzaken.

Vanwege het gevaar werden agenten op de grond aangestuurd om poolshoogte te nemen. De bemanning van de heli bleef boven het recreatiepark Buitenborgh Noord aan de Vinkenkade hangen waar de verdachte zich schuilhield. Vanuit de lucht hadden zij de woning van de man al achterhaald.

Agenten hebben bij de verdachte aangebeld en de laserpen in beslag genomen. De verdachten wordt strafrechtelijk vervolgd.

Bekijk hieronder de beelden van een eerdere laseraanstraling . 

 

 


Laatst bewerkt op: 11 november 2021 09:25

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politieheli beschenen met laserpen in Vinkeveen: verdachten opgespoord

Woensdagavond is de politiehelikopter boven Vinkeveen aangestraald met een laserpen. Agenten op de grond hebben de verdachte opgespoord. De heli was onderweg richting Schiphol toen de wentelwiek werd beschenen met een laser. Sterke laserpennen kunnen vanaf de grond piloten tijdelijk blind maken. Dat is niet alleen levensgevaarlijk tijdens een vlucht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: