Hollandse Avond 2022
KunstKado in de Lindeboom

KunstKado in de Lindeboom


Geplaatst op: 12 november 2021

Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen organiseert elk jaar in de laatste twee weekeinden van november ‘KunstKado’. Door de corona-maatregelen kon dit bijzondere kunstevenement in 2020 op het laatste moment niet doorgaan. Dit jaar vindt KunstKado plaats op zaterdag en zondag 20, 21, 27 en 28 november, van 12 tot 17 uur, in de pop-up galerie in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht.

Breed kunstaanbod

KunstKado vindt niet voor niets vlak voor de feestdagen plaats. Leden van KunstRondeVenen bieden tijdens de openingsdagen kleine, grote, aparte én betaalbare kunst aan, die zeer geschikt is als sinterklaas- of kerstcadeau. Deze keer nemen twaalf kunstenaars aan het evenement deel. Het aangeboden werk loopt uiteen van tekeningen en schilderijen, beelden, keramiek, sieraden en glasobjecten tot kunstzinnige fotografie. De verkoopexpositie vindt plaats in de galerie op Lindeboom 7, maar dank zij de medewerking van het vastgoedbedrijf krijgt KunstRondeVenen ook de naastgelegen, voormalige winkel van D-Reizen voor deze gelegenheid ter beschikking.

Betaalbaar

Het draait bij KunstKado vooral om betaalbare kunst, die je met Sinterklaas of Kerst cadeau kunt geven. Het betreft allemaal unieke kunstvoorwerpen, die door de ontvanger zeker zullen worden gewaardeerd. Het ‘grotere werk’, zoals beelden en schilderijen valt in een hogere prijsklasse, maar is voor deze gelegenheid ook relatief laag geprijsd.

Meer informatie over de kunstenaarsvereniging en over KunstKado vind je op www.kunstrondevenen.nl


Laatst bewerkt op: 12 november 2021 09:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KunstKado in de Lindeboom

Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen organiseert elk jaar in de laatste twee weekeinden van november ‘KunstKado’. Door de corona-maatregelen kon dit bijzondere kunstevenement in 2020 op het laatste moment niet doorgaan. Dit jaar vindt KunstKado plaats op zaterdag en zondag 20, 21, 27 en 28 november, van 12 tot 17 uur, in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: