Hollandse Avond 2022
Inspirerend kopje koffie bij Mama Lokaal Mijdrecht

Inspirerend kopje koffie bij Mama Lokaal Mijdrecht


Geplaatst op: 15 november 2021

Vrijdagochtend 26 november aanstaande schuift Damiët Ferme-Vrede bij Mama Lokaal Mijdrecht aan voor een kopje koffie met inspiratie. Deze ochtend zetten we met haar de (intense) emoties van kinderen centraal en hoe daar mee om te gaan.

Een driftbui, gooien met spullen, eindeloos huilen. Soms zit je als ouder met je handen in het haar wanneer je kind intens boos, verdrietig of angstig is. Je weet niet goed wat je moet doen en je wordt er zelf soms ook boos of verdrietig van. Achter al dit gedrag zitten oorzaken en het helpt je om te weten wat die oorzaken zijn. Want als je dat weet, dan is het vaak gemakkelijker er mee om te gaan. Damiët vertelt je er met alle liefde alles over tijdens deze inspiratieochtend en denkt graag met je mee over hoe om te gaan met de intense emoties van jouw kind(eren). Er is volop ruimte om ervaringen te delen, vragen te stellen en tips uit te wisselen. Kom je gezellig met je kind(eren)?

Over Mama Lokaal

Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude of Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend (in Abcoude) en vrijdagochtend (in Mijdrecht) tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideeën of verzoekjes kun je mailen aan info@ouderslokaal.nl.


Laatst bewerkt op: 15 november 2021 11:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inspirerend kopje koffie bij Mama Lokaal Mijdrecht

Vrijdagochtend 26 november aanstaande schuift Damiët Ferme-Vrede bij Mama Lokaal Mijdrecht aan voor een kopje koffie met inspiratie. Deze ochtend zetten we met haar de (intense) emoties van kinderen centraal en hoe daar mee om te gaan. Een driftbui, gooien met spullen, eindeloos huilen. Soms zit je als ouder met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: