001 - Week van de ontmoeting
IVN Winterwandeling

IVN Winterwandeling


Geplaatst op: 15 november 2021

Op zaterdag 20 november organiseert IVN-afdeling De Ronde Venen & Uithoorn een winterwandeling in de omgeving van Woerdense Verlaat.

De wandeling voert langs de veenrivier de Kromme Mijdrecht, door de Westveensepolder en over het avontuurlijke Pietersenpad. Onderweg komen we langs verschillende typen landschappen. De totale lengte van de wandeling is ongeveer 8 km. 

Vanwege de Coronamaatregelen verzoeken wij iedereen direct bij het startpunt te verzamelen. Het startpunt is de parkeerplaats bij het voormalige pand van Oudenallen aan de Lange Meentweg (links van nummer 40) in Woerdense Verlaat.

De wandeling start om 9:30 en wij verwachten rond 12:30 weer terug te zijn bij het begin.

Kleed u warm genoeg aan, draag stevige schoenen (we lopen door nat weiland) en neem iets te drinken mee voor tijdens de korte koffiestop onderweg.


Laatst bewerkt op: 15 november 2021 10:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

IVN Winterwandeling

Op zaterdag 20 november organiseert IVN-afdeling De Ronde Venen & Uithoorn een winterwandeling in de omgeving van Woerdense Verlaat. De wandeling voert langs de veenrivier de Kromme Mijdrecht, door de Westveensepolder en over het avontuurlijke Pietersenpad. Onderweg komen we langs verschillende typen landschappen. De totale lengte van de wandeling is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: