Hollandse Avond 2022
Cadeaubon energiebesparende maatregelen voor huurders

Cadeaubon energiebesparende maatregelen voor huurders


Geplaatst op: 16 november 2021

Na het succes van de cadeaubonnen voor kleine energiebesparende maatregelen voor huiseigenaren begin dit jaar, organiseert gemeente Aalsmeer nu een actie voor huurders. De gemeente stelt in totaal 1275 cadeaubonnen van 80 euro beschikbaar.

Wethouder Wilma Alink van Duurzaamheid: “We hebben van het rijk subsidie ontvangen om deze actie mogelijk te maken. Met de cadeaubonnen kunnen huurders in Aalsmeer en Kudelstaart energiebesparende producten kopen en op die manier hun energierekening verlagen. En zo leveren ze ook nog eens een bijdrage aan een beter milieu. Omdat de energieprijzen flink stijgen, reserveren we 320 cadeaubonnen voor de mensen die het financieel het moeilijkst hebben.”

Mensen die recht hebben op een cadeaubon, krijgen hierover deze week bericht. Per huishouden kan één cadeaubon aangevraagd worden bij het Regionaal Energieloket. Hiermee kunnen bijvoorbeeld ledlampen, tochtstrips of radiatorfolie besteld worden. De cadeaubon kan worden ingewisseld bij diverse webshops. Voor Aalsmeerpashouders wordt een cadeaubon gereserveerd. De overige cadeaubonnen worden zolang de voorraad strekt uitgegeven aan huurders.

Aalsmeerpas

In Aalsmeer moeten zo’n 320 huishoudens rondkomen van een dusdanig laag inkomen dat zij recht hebben op een Aalsmeerpas. Dit is een kortingspas voor allerlei culturele en sociale activiteiten in Aalsmeer, Amstelveen en omstreken. Heeft u geen Aalsmeerpas, maar denkt u hier wel recht op te hebben? Meld u dan aan op www.aalsmeerpas.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2021 15:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cadeaubon energiebesparende maatregelen voor huurders

Na het succes van de cadeaubonnen voor kleine energiebesparende maatregelen voor huiseigenaren begin dit jaar, organiseert gemeente Aalsmeer nu een actie voor huurders. De gemeente stelt in totaal 1275 cadeaubonnen van 80 euro beschikbaar. Wethouder Wilma Alink van Duurzaamheid: “We hebben van het rijk subsidie ontvangen om deze actie mogelijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: