Hollandse Avond 2022
Inloophuis ’t Anker tijdelijk gesloten

Inloophuis ’t Anker tijdelijk gesloten


Geplaatst op: 16 november 2021

Bestuur en coördinatoren van Inloophuis ’t Anker hebben na de persconferentie over de corona-situatie van afgelopen vrijdag besloten hun maatschappelijke verantwoording te nemen en het Inloophuis drie weken te sluiten. Er werd in de persconferentie een dringend beroep gedaan op iedereen om contacten zo veel mogelijk te beperken. Omdat ’t Anker een veilige ontmoetingsplek voor iedereen die ‘geraakt’ is door kanker wil bieden en omdat veel gasten kwetsbaar zijn, sluit ’t Anker gedurende – voorlopig – drie weken.

Dinsdag 7 december hopen de vrijwilligers van ‘t Anker weer gasten te kunnen ontvangen; er zal vanaf dan naar de QR-code gevraagd worden. Op deze wijze hoopt ’t Anker het ontvangen zo veilig mogelijk te doen.

Nadere inlichtingen over inloophuis ’t Anker en over de gehoopte heropening vindt u op www.inloophuishetanker.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2021 08:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloophuis ’t Anker tijdelijk gesloten

Bestuur en coördinatoren van Inloophuis ’t Anker hebben na de persconferentie over de corona-situatie van afgelopen vrijdag besloten hun maatschappelijke verantwoording te nemen en het Inloophuis drie weken te sluiten. Er werd in de persconferentie een dringend beroep gedaan op iedereen om contacten zo veel mogelijk te beperken. Omdat ’t … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: