Hollandse Avond 2022
Crowdfundingscampagne voor de aanschaf van een elektrische duofiets voor Abcoude-Baambrugge afgerond

Crowdfundingscampagne voor de aanschaf van een elektrische duofiets voor Abcoude-Baambrugge afgerond


Geplaatst op: 16 november 2021

Op 3 november is de crowdfundingscampagne op de website www.samenvoordebuurt.nl afgerond, en het is gelukt: de beoogde € 5.000 is zelfs overschreden met € 600,00. In die € 5.600 zit overigens wel een donatie van € 2.000 van het “Voor de Ouderen” fonds, wat natuurlijk heeft bijgedragen aan een geslaagde campagne. Naast de crowdfundingscampagne in samenwerking met de Regiobank Abcoude is er ook gedoneerd door de Kledingsbeurs van de Dorpskerk Abcoude, deze beurs bracht ruim € 1.500 op voor de duofiets. Daarnaast is er op 30 oktober jl. door Tympaan-De Baat een veiling georganiseerd in de Angstelborgh die ook nog eens ruim € 1000 opleverde. Ook is er een donatie toegezegd van het Gehandicaptenplatform De Ronde Venen. Al met al denkt de organisatie genoeg geld bij elkaar te hebben om tot de aanschaf van een mooie, comfortabele en veilige duofiets over te gaan. De fiets gaat er dus komen! Net als bij zoveel andere zaken moet er wel gerekend worden op 10-12 weken levertijd. Dat betekent dat er in het voorjaar gefietst kan gaan worden. Tympaan-De Baat heeft inmiddels contact met de in oprichting zijnde Rondeveense afdeling van Fietsmaatjes.nl, zodat bij een professionele organisatie kan worden aangesloten om de fiets optimaal te kunnen gaan gebruiken. De initiatiefnemers van Fietsmaatjes.nl De Ronde Venen kunnen overigens nog enthousiaste mensen gebruiken, met name in het bestuur, dus meld u aan! Dat kan via fietsmaatjesdrv@gmail.com.

Liesbeth Boswijk van Tympaan-De Baat, campagneleider van de Duofiets Abcoude-Baambrugge is meer dan tevreden: “Het is fantastisch dat we dit bedrag bij elkaar hebben gekregen. Ik ben alle donateurs heel dankbaar, met elkaar is een mooi bedrag gerealiseerd om tot aankoop van de duofiets over te kunnen gaan. Ik denk dat het samen op pad gaan met een duofiets dat een heel mooie manier is om ouderen of andere minder mobiele mensen te activeren en de eenzaamheid te bestrijden. Het is heel fijn dat dat straks mogelijk is!”


Laatst bewerkt op: 16 november 2021 07:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Crowdfundingscampagne voor de aanschaf van een elektrische duofiets voor Abcoude-Baambrugge afgerond

Op 3 november is de crowdfundingscampagne op de website www.samenvoordebuurt.nl afgerond, en het is gelukt: de beoogde € 5.000 is zelfs overschreden met € 600,00. In die € 5.600 zit overigens wel een donatie van € 2.000 van het “Voor de Ouderen” fonds, wat natuurlijk heeft bijgedragen aan een geslaagde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: