Hollandse Avond 2022
Bloembollenverkoop Kids College voor nieuw speelplein groot succes

Bloembollenverkoop Kids College voor nieuw speelplein groot succes


Geplaatst op: 16 november 2021

Wauw wat een bedrag!

Afgelopen week is bekendgemaakt dat de leerlingen van Kids College €2200 hebben opgehaald met de bloembollenverkoop voor het nieuwe speelplein!

Basisschool Kids College spaart al een jaar voor een nieuw plein. Doormiddel van de kerstverkoop, autowasstraat, flesseninzamelactie en nu ook de bloembollenverkoop hebben de leerlingen al meer dan €5.000 bij elkaar gespaard.

De leerkrachten en de ouderraad van Kids College zijn ontzettend trots op wat de leerlingen tot nu toe hebben bereikt.

De beste verkopers van de bloembollenverkoop zijn dan ook in heet zonnetje gezet met een prijzenpakket gesponsord door Jumbo Wilnis. Ook de bestverkochte groep kreeg een lekker beloning. Groep 5/6 was de gelukkige en is beloond met een heerlijke pannenkoekenlunch van de ouderraad.

Voor een geheel nieuw groen en uitdagend speelplein is meer dan €100.000 nodig. Door sponsoring, subsidies en leerlingenacties is 90% van het bedrag al bij elkaar gespaard.

Kids College wil alle kopers ontzettend bedanken voor hun bijdrage voor het nieuwe groene en uitdagende speelplein dat begin 2022 zal worden gebouwd!

Wilt u of kent u iemand die de basisschool wil helpen om het laatste benodigde bedrag bij elkaar te krijgen kunt u contact opnemen met de school.


Laatst bewerkt op: 16 november 2021 08:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bloembollenverkoop Kids College voor nieuw speelplein groot succes

Wauw wat een bedrag! Afgelopen week is bekendgemaakt dat de leerlingen van Kids College €2200 hebben opgehaald met de bloembollenverkoop voor het nieuwe speelplein! Basisschool Kids College spaart al een jaar voor een nieuw plein. Doormiddel van de kerstverkoop, autowasstraat, flesseninzamelactie en nu ook de bloembollenverkoop hebben de leerlingen al … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: