Hollandse Avond 2022
“Dit zijn Wij Uithoorn” zoekt nieuwe deelnemers

“Dit zijn Wij Uithoorn” zoekt nieuwe deelnemers


Geplaatst op: 17 november 2021

In “Dit Zijn Wij Uithoorn” gaan twee inwoners die elkaar niet kennen, met elkaar in gesprek. Om de ander beter te leren kennen, tot nieuwe inzichten te komen of een leuk gesprek te hebben met een plaatsgenoot. Het project is op zoek naar nieuwe deelnemers.

Projectleider Naomi Heidinga: “Doel van het project is om te zorgen voor meer sociale cohesie in gemeente Uithoorn. Het eerste deel van het project is inmiddels afgerond met een expositie langs de Amstel. De verhalen foto's van de ontmoetingen zijn terug te vinden op www.ditzijnwijuithoorn.nl. Maar we gaan door.”

Wethouder José de Robles, aanjager van het project, vervolgt: “Maandelijks willen we een ontmoeting organiseren tussen twee inwoners. Zij gaan een uurtje met elkaar in gesprek en daarna samen op de foto. De verhalen worden gepubliceerd in de Nieuwe Meerbode, op www.ditzijnwijuithoorn.nl, en op de sociale media-kanalen van de gemeente Uithoorn.

Lijkt het u leuk om mee te doen, om in gesprek te gaan met een plaatsgenoot die u niet kent? Geef u dan op via ditzijnwijuithoorn@gmail.com. Vermeld in uw mail uw adres, telefoonnummer en leeftijd. Daarna wordt contact opgenomen.


Laatst bewerkt op: 17 november 2021 03:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

“Dit zijn Wij Uithoorn” zoekt nieuwe deelnemers

In “Dit Zijn Wij Uithoorn” gaan twee inwoners die elkaar niet kennen, met elkaar in gesprek. Om de ander beter te leren kennen, tot nieuwe inzichten te komen of een leuk gesprek te hebben met een plaatsgenoot. Het project is op zoek naar nieuwe deelnemers. Projectleider Naomi Heidinga: “Doel van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: