Hollandse Avond 2022
A.s. Donderdag start Black Friday bij De Loods

A.s. Donderdag start Black Friday bij De Loods


Geplaatst op: 17 november 2021

Zeg nu zelf… Wie is er niet gek op shoppen met korting?! Daarom is Black Friday altijd favoriet onder de klanten van De Loods Fashion uit Mijdrecht. Deze indoor modestad weet ons weer te verrassen en begint maar liefst 11 dagen eerder zodat iedereen optimaal kan profiteren. Dat betekent dat de actie vanaf a.s. donderdag 18 november van start gaat! RENNEN dus! Want hoe eerder je er bent, hoe groter de keuze is tussen maten en de meest populaire items.

Je vraagt je natuurlijk af wat die actie dan zal zijn van De Loods… Daar kom je NU achter. ALLE KLEDING in de winkel wordt afgeprijsd met maar liefst 20% KORTING! Dus geen gedoe, geen moeilijke kleine lettertjes, nee, De Loods is what you see is what you get.

Sla dus je slag en shop alvast warme truien, vesten, goede jeans en niet te vergeten, een leuk jurkje of goede blazer voor de kerstdagen of NYE met goede korting. Vul je kast aan met de nieuwe season essentials en profiteer optimaal van de Black Friday korting.

Shop je gelijk ook voor je partner of kids? Vooral doen! Je ontvangt namelijk tot 90 dagen retourrecht of je geld terug. Dus laat ze thuis lekker passen en beslis later.

De Black Friday actie 20% korting op álle kleding* geldt van donderdag 18 november tot maandag 29 november.

See you SOON!

*Niet in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of actieprijzen

 


Laatst bewerkt op: 18 november 2021 08:27

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

A.s. Donderdag start Black Friday bij De Loods

Zeg nu zelf… Wie is er niet gek op shoppen met korting?! Daarom is Black Friday altijd favoriet onder de klanten van De Loods Fashion uit Mijdrecht. Deze indoor modestad weet ons weer te verrassen en begint maar liefst 11 dagen eerder zodat iedereen optimaal kan profiteren. Dat betekent dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: