Hollandse Avond 2022
ZONDAG 21 NOVEMBER VAN 10.00 TOT 11.00 UUR UIT DE KUNST OP RICK FM

ZONDAG 21 NOVEMBER VAN 10.00 TOT 11.00 UUR UIT DE KUNST OP RICK FM


Geplaatst op: 17 november 2021

Zondag 21 november van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'.

Deze zondag geen lokale kunst en cultuur maar een speciaal muzikaal programma.
Presentatrice Naomi Heidinga neemt je mee in een uitzending met een bijzonder muziekgenre: de Yacht Rock. Yacht Rock (oorspronkelijk bekend als de West Coast sound) is een brede muziekstijl die wordt geassocieerd met soft rock. Het is één van de commercieel meest succesvolle genres, die van midden jaren zeventig tot het midden van de jaren tachtig zijn hoogtijdagen beleefde.

Ook nu nog wordt Yacht Rock gemaakt, denk maar aan de platen van de band Young Gun Silver Fox. In de muziek zijn invloeden te herkennen vanuit de smooth soul, smooth jazz, R&B en disco. De songs staan bekend om de hoogwaardige productie, zuivere zang en een focus op lichte, pakkende melodieën. De naam, bedacht in 2005 door de makers van de online videoserie Yacht Rock, verwijst naar de populaire Zuid-Californische vrijetijdsbesteding zeilen. Met o.a. muziek van Young Gun Silver Fox, Player, Philip Bailey, Steve Miller Band, Fleetwood Mac en Al Stewart. 

Volgende week weer 'Uit de Kunst' met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maakt presentatrice Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Heb je een leuk item voor Uit de Kunst? Stuur dan een mailtje naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

Je culturele zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Uithoorn en De Kwakel; Caiway 99.0 FM
Aalsmeer Caiway; 93.1 FM
Amstelveen Ziggo; 102.8 FM
Etherfrequentie; 106.3 FM
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
DAB+
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ZONDAG 21 NOVEMBER VAN 10.00 TOT 11.00 UUR UIT DE KUNST OP RICK FM

Zondag 21 november van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'. Deze zondag geen lokale kunst en cultuur maar een speciaal muzikaal programma. Presentatrice Naomi Heidinga neemt je mee in een uitzending met een bijzonder muziekgenre: de Yacht Rock. Yacht Rock (oorspronkelijk bekend als de West Coast sound) is een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: