Hollandse Avond 2022
Top resultaat collecte Diabetes Fonds afd. Uithoorn / De Kwakel en Amstelhoek 2021

Top resultaat collecte Diabetes Fonds afd. Uithoorn / De Kwakel en Amstelhoek 2021


Geplaatst op: 22 november 2021

Het totale resultaat van de collecte in Uithoorn, De Kwakel en Amstelhoek bedroeg dit jaar maar liefst meer dan € 8.500,- Met de huis aan huis collecte werd € 6.350,- bijeen gebracht ondanks dat we dit jaar een groot tekort aan collectanten hadden, was de gemiddelde bus opbrengst toch groter dan andere jaren!

Daarnaast hebben maar liefst 33 middenstanders en bedrijven ons maatschappelijk gesteund met een donatie van totaal € 1.485,- Het gaat te ver om deze bedrijven in dit bericht individueel te noemen. Op onze Facebook pagina Diabetes Fonds afd. Uithoorn / De Kwakel en Amstelhoek worden de logo’s van de deelnemende bedrijven afgebeeld in een fotocollage.

Daarnaast is veel gebruik gemaakt van digitale overmaking en digitale collecte bussen. Het totaalbedrag hiervan kunnen we slechts inschatten omdat dit direct wordt overgeschreven op de landelijke rekening van het Diabetes Fonds.

Met o.a. de jaarlijkse collecte-opbrengsten, kan het Diabetes Fonds verder gaan met het financieren van wetenschappelijke onderzoeken en het investeren in voorlichting over gezondere voeding en, waar nodig, wijzigen van leefstijl. Dat de onderzoeksresultaten diabeten helpt blijkt wel uit de maandelijkse nieuwsberichten waarin nieuwe resultaten worden gemeld. Dat dit hard nodig is blijkt uit een onlangs gehouden studie waarin werd aangegeven dat diabeten van 45 jaar en ouder, afhankelijk van het type diabetes gemiddeld tussen de 4 en 13 jaar korter leven door eventuele complicaties.

Onze afdeling is heel blij met de ondersteuning van onze vrijwilligers, de gulle giften van particulieren aan de deur, de bedrijven in onze gemeente en de media die ons jaarlijks helpen om aandacht te schenken aan onze activiteiten.

Mocht u de mogelijkheid om een gift te doen hebben gemist, dan kan dat alsnog op rekeningnummer / IBAN: NL58 INGB 0000 0057 66 t.n.v. Diabetes Fonds Amersfoort.


Laatst bewerkt op: 22 november 2021 04:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Top resultaat collecte Diabetes Fonds afd. Uithoorn / De Kwakel en Amstelhoek 2021

Het totale resultaat van de collecte in Uithoorn, De Kwakel en Amstelhoek bedroeg dit jaar maar liefst meer dan € 8.500,- Met de huis aan huis collecte werd € 6.350,- bijeen gebracht ondanks dat we dit jaar een groot tekort aan collectanten hadden, was de gemiddelde bus opbrengst toch groter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: