Hollandse Avond 2022
Het Cursusproject de Ronde Venen zoekt dringend nieuwe penningmeester

Het Cursusproject de Ronde Venen zoekt dringend nieuwe penningmeester


Geplaatst op: 22 november 2021

Al sinds 1974 organiseert het cursusproject de Ronde Venen, cursussen, lezingen, wandelingen en workshops. Een team enthousiaste vrijwilligers organiseert al deze interessante en gezellige activiteiten.

Per jaar krijgt het Cursusproject rond 1.200 inschrijvingen op het volledige programma, een indicatie dat er veel belangstelling voor de activiteiten bestaat en mensen er plezier aan beleven. Een mooi en gevarieerd programma is alleen te maken met enthousiaste mensen. Daarom zoekt de werkgroep van Cursusproject De Ronde Venen dringend versterking voor het team en met name een penningmeester.

Zonder nieuwe penningmeester om onze financiële administratie bij te houden, is het Cursusproject helaas genoodzaakt de stekker uit deze prachtige organisatie te trekken. Een organisatie waar zoveel mensen in en rondom de omgeving van de Ronde Venen zoveel plezier aan beleven. Dit laten de inschrijvingen op het huidige najaarsprogramma en reacties op de eerste cursussen van afgelopen week alleen al zien.

Wie wordt onze nieuwe penningsmeester en helpt met het voortbestaan van het Cursusproject?!

Als penningmeester in je de cursusgelden van deelnemers aan de verschillende cursussen, je betaalt de zaalhuur, materiaalkosten, docentvergoedingen en andere kosten en je zorgt dat onze financiële administratie op orde is. Je zorgt dat de geldstromen kloppen en transparant zijn. Als penningsmeester kun je vrijgesteld worden van werkgroeptaken, al werk je natuurlijk wel met de groep samen. Dat is ook wel zo gezellig, zeker ook tijdens de vergaderingen, die ongeveer 8 x per jaar plaats vinden.

Is deze rol iets voor jou? Neem dan snel contact op met Ellen Stange 0297-262432 of 06-13100901 of per e-mail ellenstangehaan@ziggo.nl


Laatst bewerkt op: 22 november 2021 04:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Cursusproject de Ronde Venen zoekt dringend nieuwe penningmeester

Al sinds 1974 organiseert het cursusproject de Ronde Venen, cursussen, lezingen, wandelingen en workshops. Een team enthousiaste vrijwilligers organiseert al deze interessante en gezellige activiteiten. Per jaar krijgt het Cursusproject rond 1.200 inschrijvingen op het volledige programma, een indicatie dat er veel belangstelling voor de activiteiten bestaat en mensen er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: