Wederom auto-inbraak in Mijdrecht; dader professioneel te werk

Wederom auto-inbraak in Mijdrecht; dader professioneel te werk


Geplaatst op: 22 november 2021

In de nacht van zondag op maandag is er wederom een auto-inbraak gepleegd in Mijdrecht. De daders hadden het gemunt op een BMW 3 Touring.

Het was maandagochtend al snel duidelijk voor de eigenaar van de BMW die op de Pimpernel geparkeerd stond.De binnenkant van zijn wagen was volledig gestript. Het stuur ontbrak en ook de boordcomputer was verdwenen.

De auto-inbreker is professioneel te werk gegaan. De dader heeft een gat in het portier gemaakt en zo de deur weten te ontgrendelen. Daarna heeft hij op vakkundige wijze het stuur en de boordcomputer gedemonteerd.

De eigenaar heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie roept getuigen op zich te melden. Vorige week deed de politie ook al een oproep om alert te zijn. De laatste tijd worden er veel auto's in Mijdrecht opengebroken. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Laatst bewerkt op: 23 november 2021 11:04

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wederom auto-inbraak in Mijdrecht; dader professioneel te werk

In de nacht van zondag op maandag is er wederom een auto-inbraak gepleegd in Mijdrecht. De daders hadden het gemunt op een BMW 3 Touring. Het was maandagochtend al snel duidelijk voor de eigenaar van de BMW die op de Pimpernel geparkeerd stond.De binnenkant van zijn wagen was volledig gestript. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: