001 - Week van de ontmoeting
Kerst in de Angstelborgh?

Kerst in de Angstelborgh?


Geplaatst op: 24 november 2021

En wat gaat Tympaan-De Baat Abcoude doen met de Kerst?’ zijn vragen die we dezer dagen natuurlijk regelmatig horen.

 

Voor Corona was dat net als de jaarlijkse BBQ in de zomer traditie aan het worden. Maar sinds Corona is dat uiteraard flink versoberd. En dat is jammer want veel ouderen zijn juist in deze dagen niet graag alleen. Sociaal Cultureel werker van Tympaan-De Baat Annemarie Keja

“Een echt ouderwets kerstdiner met live muziek zit er dit jaar helaas weer niet in, maar de koks van de derde en vierde week van de maand zullen er natuurlijk wel wat aandacht aan gaan besteden.” En hoe, dat kunt u komen meemaken op

dinsdag 21 en dinsdag 28 december. Let op want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar want die 1 ½ meter afstand moeten we in onze beperkte ruimte wel kunnen waarborgen. Dus meld u nu al aan bij ons servicepunt via tel. 0297-587600.

Lijkt het u leuk om in 2022 ook Open eettafel kok te worden?

Wij zoeken vanaf 2022 een vrijwillige kok die het leuk vindt om op de vierde dinsdag van de maand 1 keer per maand te komen koken voor een (grote) groep ouderen. Hij/zij moet wel ervaring hebben met het koken voor grotere groepen, zelfstandig kunnen werken maar wel in samenwerking met de reeds aanwezige koks. Iemand waar we op kunnen bouwen.

Voor informatie kunt u zich aanmelden bij Annemarie Keja via telefoon (wo/do of vr) 0294-284824 of via mail a.keja@stdb.nl.


Laatst bewerkt op: 24 november 2021 06:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerst in de Angstelborgh?

En wat gaat Tympaan-De Baat Abcoude doen met de Kerst?’ zijn vragen die we dezer dagen natuurlijk regelmatig horen.   Voor Corona was dat net als de jaarlijkse BBQ in de zomer traditie aan het worden. Maar sinds Corona is dat uiteraard flink versoberd. En dat is jammer want veel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: