VLC

Twee gewonden bij keukenbrand in Uithoorn


Geplaatst op: 12 augustus 2011

Uithoorn - Omstreeks 4.45 uur vanochtend kreeg de brandweer een melding binnen van een brand in een portiekwoning aan de Willem Klooslaan.

Er was brand uitgebroken in de keuken op de 1 verdieping boven de garage. De brand was ontstaan in de koelkast. Door de rookontwikkeling stond het portiek (drie woningen aan iedere kant) onder de rook zodat omliggende woningen ontruimd moesten worden. De bewoners op de derde verdieping konden niet naar beneden door de rook en hebben op het balkon gestaan totdat het trappenhuis voldoende geventileerd was. Twee personen zijn met ademhalingsmoeilijkheden naar het ziekenhuis overgebracht.

De brandweer had de brand snel onder controle. De keuken is volledig uitgebrand. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Video: Ronald van Doorn

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Amsterdam

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee gewonden bij keukenbrand in Uithoorn

Uithoorn - Omstreeks 4.45 uur vanochtend kreeg de brandweer een melding binnen van een brand in een portiekwoning aan de Willem Klooslaan. Er was brand uitgebroken in de keuken op de 1 verdieping boven de garage. De brand was ontstaan in de koelkast. Door de rookontwikkeling stond het portiek (drie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: