Huif
Zondag 28 november van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM.

Zondag 28 november van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM.


Geplaatst op: 24 november 2021

Zondag 28 november van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'.

Deze week in 'Uit de Kunst' een interview met Ben Voorend, secretaris en redacteur bij de Stichting De Kwakel Toen & Nu. Daarnaast fijne muziek en een aantal culturele tips.

Ben Voorend is een van de initiatiefnemers van het 'mobiele museum' van Stichting De Kwakel Toen en Nu. De museum-expositie wagen zou zaterdag 27 november feestelijk in gebruik worden genomen, maar vanwege de Corona maatregelen is het feestje doorgeschoven naar het komende voorjaar. De museum-expositie wagen kon onlangs bewonderd worden tijdens de kunstroute Qua Kunst & Ambacht in De Kwakel.

De Stichting De Kwakel Toen & Nu bestaat sinds 2006 en heeft als doel om kennis en informatie te verkrijgen en te publiceren over de geschiedenis tot en met de hedendaagse tijd van de woon- en werkgemeenschap De Kwakel. Op de website o.a. nieuws, historische verhalen en foto’s.
https://de-kwakel.com/

'Uit de Kunst', een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maakt presentatrice Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Heb je een leuk item voor 'Uit de Kunst'? Stuur dan een mailtje naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

Je culturele zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Uithoorn en De Kwakel; Caiway 99.0 FM
Aalsmeer Caiway; 93.1 FM
Amstelveen Ziggo; 102.8 FM
Etherfrequentie; 106.3 FM
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
DAB+
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm

 

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 28 november van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM.

Zondag 28 november van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'. Deze week in 'Uit de Kunst' een interview met Ben Voorend, secretaris en redacteur bij de Stichting De Kwakel Toen & Nu. Daarnaast fijne muziek en een aantal culturele tips. Ben Voorend is een van de initiatiefnemers van het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: