Huif
Politie zoekt getuigen straatroof Abcoude

Politie zoekt getuigen straatroof Abcoude


Geplaatst op: 26 november 2021

Donderdag 25 november omstreeks 20:30 uur vond op het Dokter van Doornplein in Abcoude, ter hoogte van de supermarkt Albert Heijn, een straatroof plaats waarbij een 14-jarig slachtoffer met geweld van zijn elektrische fiets en van zijn rugtas werd beroofd.

Het slachtoffer raakte hierbij gewond. De twee daders zijn vervolgens met zijn fietsen enkele persoonlijke spullen van de jongen vandoor en renden weg in de richting van de Plus supermarkt.

Het signalement van de twee daders luidt als volgt:

  • Dader 1: jongen, donkere huidskleur, leeftijd omstreeks 16-17 jaar oud, lengte ca. 1.90 meter, donkerkleurige kleding en muts, droeg een papieren mondkapje
  • Dader 2: jongen, licht getinte huidskleur, pukkels in het gezicht, leeftijd omstreeks 16-17 jaar, lengte ca. 1.80 meter, donkerkleurige kleding

Heeft u informatie over deze berovig? bel dan 0900-8844. Of maak gebruik van onderstaand tipformulier. 


Laatst bewerkt op: 26 november 2021 16:58

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie zoekt getuigen straatroof Abcoude

Donderdag 25 november omstreeks 20:30 uur vond op het Dokter van Doornplein in Abcoude, ter hoogte van de supermarkt Albert Heijn, een straatroof plaats waarbij een 14-jarig slachtoffer met geweld van zijn elektrische fiets en van zijn rugtas werd beroofd. Het slachtoffer raakte hierbij gewond. De twee daders zijn vervolgens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: