Hollandse Avond 2022
Horangi Taekwondo geeft les op Driehuisschool

Horangi Taekwondo geeft les op Driehuisschool


Geplaatst op: 30 november 2021

Op de Driehuisschool zijn ze druk bezig met het thema kleding en sport en wat past daar beter bij dan een sportclinic! Afgelopen week kregen alle groepen een taekwondo les van Remko van Gerven van Horangi Taekwondo. Tijdens de clinics kwamen verschillende aspecten van deze Koreaanse verdedigingssport aan bod.

Als eerst waren de kleuters aan de beurt. Ze moesten veel samenwerken en leerde hoe ze goede stoten en schoppen op een trapkussen moesten maken. Ook leerde ze het begin van een stijlvorm waarbij je een of meerdere technieken in een bepaalde volgorde uitvoert. Op het einde mocht de juf zelfs een plankje doorslaan wat super goed ging.

Daarna waren de andere groepen aan de beurt. Afhankelijk van de groep werden er meer en moeilijkere technieken op de kussens uitgevoerd. Bij taekwondo ligt de nadruk op schoptechnieken en bij de hoogste groepen werden er zelfs gesprongen schoppen geoefend. Ook mochten de hogere groepen zelf proberen om een plankje door te slaan en dat is alle leerlingen, meester en juffen gelukt!
De leerlingen en docenten van de Driehuisschool en de trainer van Horangi Taekwondo kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Wil je meer informatie over taekwondo of een clinic bij jou op school, klik dan op www.horangi.nl of mail naar info@horangi.nl


Laatst bewerkt op: 30 november 2021 07:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Horangi Taekwondo geeft les op Driehuisschool

Op de Driehuisschool zijn ze druk bezig met het thema kleding en sport en wat past daar beter bij dan een sportclinic! Afgelopen week kregen alle groepen een taekwondo les van Remko van Gerven van Horangi Taekwondo. Tijdens de clinics kwamen verschillende aspecten van deze Koreaanse verdedigingssport aan bod. Als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: