Huif
Gezellige gympieten feest bij Veenland gymnastiek

Gezellige gympieten feest bij Veenland gymnastiek


Geplaatst op: 1 december 2021

Dinsdag was er voor de turnsters van Veenland het jaarlijkse Pietenfeest.

Gelukkig konden we toch ondanks de corona maatregelen dit door laten gaan.

Er waren verschillende toestellen neergezet en er kon gezwaaid worden, pakjes overbrengen, pakjes gooien, klimmen , klauteren , springen , en balanceren,

Er kwamen ook gezellig drie gympieten meedoen namelijk Piet Irene, Piet Fenna en Piet Noa zij maakte er met de kinderen een waar feest van . Er werd gedanst met de Pieten en zelfs een heuse polonaise gelopen.

De pieten deden ook nog zakje doekje leggen. De kinderen zongen een sinterklaas liedje en ondertussen werd er bij iemand een pakje neergelegd. De kinderen genoten met volle teugen.

Na afloop vonden de Gympieten dat iedereen een pieten diploma had verdiend en een lekkere chocolade letter.Laatst bewerkt op: 1 december 2021 07:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellige gympieten feest bij Veenland gymnastiek

Dinsdag was er voor de turnsters van Veenland het jaarlijkse Pietenfeest. Gelukkig konden we toch ondanks de corona maatregelen dit door laten gaan. Er waren verschillende toestellen neergezet en er kon gezwaaid worden, pakjes overbrengen, pakjes gooien, klimmen , klauteren , springen , en balanceren, Er kwamen ook gezellig drie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: