Huif
Mark & Eric Foute Muziek Bingo met Sinterklaas

Mark & Eric Foute Muziek Bingo met Sinterklaas


Geplaatst op: 1 december 2021

Op vrijdag 3 december komt er hoog bezoek in de Radio Aalsmeer studio. De Aalsmeerse Sint komt langs. Deze multi-getalenteerde man kan namelijk ook een Bingo organiseren. Samen met hosts Mark en Eric wordt er een Sinterklaas Foute Muziek Bingo georganiseerd waar de kijkers en luisteraars aan mee kunnen doen vanuit huis.

Helaas is de derde lockdown een feit. Hoog tijd om een gezellige avond vanuit huis te beleven! In de eerste twee lockdowns entertainde het team van de Mark en Eric Show met de welbekende pubquizzen. Nu dus een Muziek Bingo. “In rap tempo komen een hoop verschillende nummers voorbij, de mensen thuis kruizen met hun eigen bingokaart de nummers aan”, aldus Mark Simoons. “Meedoen is simpel, bezoek de website www.markeneric.nl en maak jouw eigen bingokaart aan”, vertelt Eric Spaargaren. Ook komt Erna Kuin met een geweldig Sinterklaasgedicht! Ze starten om 20:00 uur en gaan door tot 22:00 uur. Natuurlijk gaat de Zoom aan zodat we toch nog een groot Sintfeest met elkaar hebben! Meekijken kan via kanaal 12 van Radio Aalsmeer.

Teddy Kleijberg en Sinterklaas in eerste 'EchtWel'

Donderdag 2 december om 19.00 uur wordt de eerste uitzending van het kinderprogramma ‘EchtWel’ uitgezonden. Maandelijks zal programmamaker Esther Sparnaaij een kind te gast hebben die iets echt interessants te vertellen heeft.

Deze uitzending is Sinterklaas de eerste gast van Esther. Heb je vragen voor de goedheiligman? Stuur dan een mail naar esther@radioaalsmeer.nl. De leukste vragen worden aan hem voorgelegd. Ook is de 16-jarige Teddy Kleijberg (16) te gast. Ze schrijft al van jongs af verhaaltjes en gedichtjes. Teddy is 1,5 jaar geleden gediagnostiseerd met autisme en dit is een van de dingen waarover ze schrijft in haar gedichtenbundel “Sta op en vlieg”, die op 19 november uitkwam. Teddy heeft altijd het gevoel gehad dat anderen haar niet begrepen. Schrijven is haar reddingsboei. In deze gedichtenbundel legt ze alles bloot: leven met autisme, traumatische jeugdervaringen, pesten, opgroeien in onbegrip. Maar ook de vreugdevolle momenten komen aan bod: haar vriendschappen, haar familie en liefde.

Muzikale lichtpuntjes bij 'Sem op Zaterdag'

In de laatste maand van dit coronajaar start Sem van Hest in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ met muzikale lichtpuntjes aan de horizon. Maar ook een héél klein beetje Sinterklaas en daarna volledig in de Kerstsferen. De programmamaker werd in zijn zoektocht naar de juiste muziek verschillende keren verrast. Hij denkt dat de luisteraar dit wellicht ook zal zijn. Hij trakteert hem of haar zaterdag 4 december tussen 10.00 en 12.00 uur op de mooiste muziek.

Weekend Magazine duikt in de Top 2000 Iedere zaterdagmiddag om 12.00 uur is Jan van Veen er met zijn programma ‘Weekend Magazine’. De muziekkenner praat zijn luisteraars wekelijks een uurtje bij over allerlei muziekstromingen. Duidelijk mag zijn dat hij een voorkeur heeft voor The Beatles waar hij altijd gepassioneerd over praat. Aankomende zaterdag duikt hij in de Top 2000 van NPO Radio 2 en laat hij zijn meest favoriete nummers horen. Ongetwijfeld met een mooie uitleg waarom hij net voor deze liedjes heeft gekozen.

Door de Mangel’ over anticonceptie en taarten

Afgelopen maandag was Stefanie de Boer te gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. De enthousiaste, eigenwijze en spontane fotograaf woont tegenwoordig in Aalsmeer en werkt bij de gemeenten Aalsmeer/Amstelveen. Naast haar dagelijkse werk is zij in juni haar eigen onderneming begonnen in fotografie. Daarnaast is zij geïnteresseerd in mineralen en startte zij een eigen webshop. “Ik vind het heerlijk om edelstenen en kristallen uit te zoeken bij groothandels en deze te fotograferen en verkopen op mijn website”.

In ‘Door de Mangel’ zoekt de gast zelf zijn opvolger en ook Stefanie is opzoek gegaan. Zij heeft Lisette Sier-Wismeijer, haar nicht en BFF gevraagd haar op te volgen. Op maandag 6 december komt zij onder meer vertellen over haar carrièreswitch. Het T-safe koperspiraaltje heeft daarbij een rol gespeeld. Daarnaast is Lisette thuisbakker en bakt zij de lekkerste taarten. Stefanie wil graag weten waar zij over 5 jaar staat. Dit en meer hoor je maandag vanaf 19.00 uur.

Romantiek bij 'Intermezzo'

Het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’ start de decembermaand met Romantiek in de Klassieke zin van het woord. Werken van Berlioz, Schumann, Chopin en Tsjaikovski komen zeker aan bod.Ook Kerstmis zal al een klein beetje hoorbaar zijn tijdens de uitzending van programmamaker Sem van Hest. Je kunt weer van de mooiste klassieke muziek genieten op maandagavond tussen 21.00 en 23.00 uur op Radio Aalsmeer.


Laatst bewerkt op: 1 december 2021 08:06

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mark & Eric Foute Muziek Bingo met Sinterklaas

Op vrijdag 3 december komt er hoog bezoek in de Radio Aalsmeer studio. De Aalsmeerse Sint komt langs. Deze multi-getalenteerde man kan namelijk ook een Bingo organiseren. Samen met hosts Mark en Eric wordt er een Sinterklaas Foute Muziek Bingo georganiseerd waar de kijkers en luisteraars aan mee kunnen doen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: