Huif
Expositie ‘Winter’ in De Lindeboom

Expositie ‘Winter’ in De Lindeboom


Geplaatst op: 1 december 2021

In de galerie van kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen, in winkelcentrum De Lindeboom 7 in Mijdrecht, is een nieuwe expositie ingericht. De tentoonstelling heeft als thema ‘Winter’ gekregen. De expositie zal tot en met 30 december zijn te bezoeken op de donderdagen, vrijdagen en zaterdagen van 12 tot 16 uur. Een of enkele van de kunstenaars zullen zelf aanwezig zijn om je te ontvangen. Er is een breed scala aan werk te zien, van keramiek en glaskunst, tot schilderkunst, fotografie en beeldhouwwerk. In totaal hebben vijfentwintig kunstenaars werk voor deze thema-expositie beschikbaar gesteld.

Meer informatie over de expositie vindt u op de Facebookpagina van KunstRondeVenen en op de website www.kunstrondevenen.nl


Laatst bewerkt op: 1 december 2021 07:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie ‘Winter’ in De Lindeboom

In de galerie van kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen, in winkelcentrum De Lindeboom 7 in Mijdrecht, is een nieuwe expositie ingericht. De tentoonstelling heeft als thema ‘Winter’ gekregen. De expositie zal tot en met 30 december zijn te bezoeken op de donderdagen, vrijdagen en zaterdagen van 12 tot 16 uur. Een of enkele … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: