001 - Hema
Zondag 5 december van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 5 december van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 1 december 2021

Zondag 5 december van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'.

Deze week in 'Uit de Kunst' een interview met Myrthe Schuuring, directeur van het leukste theater van Amstelveen: het Amstelveens Poppentheater! Daarnaast muziek en (TV) tips.

Het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a is uitgegroeid tot het centrum voor het Nederlands poppenspel. Het is een professioneel jeugdtheater met een divers programma van poppen-, objecten- en beeldende theatervoorstellingen. Het programma is bestemd voor kinderen, maar ook volwassenen zullen er zeker van genieten. Het knusse theater bestaat al meer dan 50 jaar en heeft 130 zitplaatsen.

Het theater bestaat mag gelukkig open blijven, ondanks de nieuwe corona maatregelen. Wel betekent het ze de anderhalve meter weer hanteren, dus minder mensen in de zaal met voldoende ruimte tussen de onderlinge bezoekers. Als u zit (in de foyer of in de zaal) mogen de mondkapjes natuurlijk af.

Op 12 december is bijvoorbeeld de voorstelling; ‘Vergeten Dieren en Verloren Zaken’ (6+) door Duda Paiva Company te zien in het Poppentheater, 'een serieus grappig verhaal voor iedereen vanaf zes jaar!'
https://amstelveenspoppentheater.nl/

'Uit de Kunst', een gevarieerd programma, vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maakt presentatrice Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Heb je een leuk item voor Uit de Kunst? Stuur dan een mailtje naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

Je culturele zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Uithoorn en De Kwakel; Caiway 99.0 FM
Aalsmeer Caiway; 93.1 FM
Amstelveen Ziggo; 102.8 FM
Etherfrequentie; 106.3 FM
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
DAB+
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 5 december van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 5 december van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'. Deze week in 'Uit de Kunst' een interview met Myrthe Schuuring, directeur van het leukste theater van Amstelveen: het Amstelveens Poppentheater! Daarnaast muziek en (TV) tips. Het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a is uitgegroeid tot het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: