Hollandse Avond 2022
Winters poppenkastsprookje op TV Aalsmeer

Winters poppenkastsprookje op TV Aalsmeer


Geplaatst op: 8 december 2021

Helaas even geen fysieke poppenkastspelen voor en dichtbij de kinderen. Maar daar heeft poppenkastspeler en schrijver Gerard Zelen ism Radio Aalsmeer wat op bedacht. Woensdag 15 en zaterdag 18 december wordt om 15.00 uur zijn wintervoorstelling ‘Twinkel twinkel kleine ster’ uitgezonden via het Aalsmeerse TV-kanaal (Caiway kanaal 12). Het wintersprookje neemt jong en oud mee met een kaboutertje die stap voor stap zijn wensdroom hoopt uit te laten komen. De hartverwarmende liedjes zijn, net als bij eerdere voorstellingen, geschreven en gezongen door René en José uit Aalsmeer.

Bestuur Voedselbos te gast bij ‘Echt Esther’ Donderdag 9 december om 19.00 uur ontvangt Esther Sparnaaij bestuursleden Berry Nijmeijer en Kitty van der Knaap van Voedselbos ‘de Smikkeltuin’ in de studio. Op de avond voor de feestelijke opening komen ze vertellen over hun passie voor deze nieuwe plek en natuur. Leuke vragen voor het bestuur? Stuur ze naar esther@radioaalsmeer.nl 

'December Zeroes' in extra lange 'Aalsmeer by Night' Na de ‘September Seventies’, ‘October Eighties’ en ‘November Nineties’ hoor je in ‘Aalsmeer by Night’ nu de ‘December Zeroes’. Donderdag 9 december duikt presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 00! Niet alleen de grote hits maar ook de minder bekende nummers komen voorbij.

Historische film van de maand ‘Toen was alles anders’

Vrijdag 10 december om 11.00 uur en zaterdag 11 december om 13.00 uur is de maandfilm van Stichting Oud Aalsmeer weer te zien op het TV-kanaal van Radio Aalsmeer. De historische film is ‘Toen was alles anders’, ter beschikking gesteld door Ab Carels. De film op zaterdag wordt vooraf gegaan door een inleidend interview met een medewerker van Oud Aalsmeer om 12.00 uur. We zien winterbeelden uit de dertiger en veertiger jaren en ‘de Buurt’ staat centraal met o.a. de laatste begrafenis en schaatswedstrijden. Maar ook de Buurt in de oorlog, de bevrijding en de demping van de buurtsloot.

‘Door de Mangel’ ontvangt woonstyliste Heidi Wegman

Vorige week ontving het team van ‘Door de Mangel’ Lisette Sier-Wismeijer als 327e gast. Ze werkte met kankerpatiënten in het ziekenhuis, maar maakte na zo’n 10 jaar een carrière switch en instrueert huisartsen e.d. hoe het t-safe koperspiraaltje werkt. In haar vrije tijd is zij actief als thuisbakker. Zoals gebruikelijk zoekt de gast in ‘Door de Mangel’ zelf een opvolger en dat werd Heidi Wegman. “Zij verdient een podium en was één van mijn eerste klanten als thuisbakker”. Heidi is interieurstyliste en is begin dit jaar haar eigen bedrijf begonnen. Lisette wil graag weten wat dè woontrend van 2022 gaat worden. Dit en meer hoor je aanstaande maandag 13 december vanaf 19.00 uur.

‘Radio Aalsmeer Politiek’ ontvangt panel

Woensdag 15 december is er om 19.00 uur weer een uitzending van ‘Radio Aalsmeer Politiek’. Erik Kreike en Sem van Hest ontvangen Joop Kok en Jaap Overbeek en praten over van alles op het gebied van de lokale politiek.


Laatst bewerkt op: 8 december 2021 07:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winters poppenkastsprookje op TV Aalsmeer

Helaas even geen fysieke poppenkastspelen voor en dichtbij de kinderen. Maar daar heeft poppenkastspeler en schrijver Gerard Zelen ism Radio Aalsmeer wat op bedacht. Woensdag 15 en zaterdag 18 december wordt om 15.00 uur zijn wintervoorstelling ‘Twinkel twinkel kleine ster’ uitgezonden via het Aalsmeerse TV-kanaal (Caiway kanaal 12). Het wintersprookje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: