001 -Family

Welk bedrijf in De Ronde Venen is het meest duurzaam?


Geplaatst op: 10 augustus 2011

Brabebo, Level45, Liquid Rubber Europe, Moneypenny, Toyota van Ekris en Tuyu. Dat zijn de zes bedrijven uit De Ronde Venen die gaan strijden om de prijs voor wie het best presteert op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het is voor het eerst dat deze MVO-prijs in De Ronde Venen wordt uitgereikt. De winnaar wordt woensdag 12 oktober bekend gemaakt tijdens het evenement ‘Duurzaam ondernemen @ De Ronde Venen'.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (of duurzaam ondernemen) is een stijl van ondernemen waarbij de ondernemer streeft naar goede financiële resultaten die op een maatschappelijk verantwoorde manier zijn behaald. De gemeente wil MVO en duurzaam ondernemen stimuleren en brengt daarom lokale bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van MVO nadrukkelijk onder de aandacht van bedrijfsleven en inwoners. Hun inspanningen verdienen waardering en wat de gemeente betreft ook navolging.

De MVO-prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt in De Ronde Venen. Lokale bedrijven konden zich tot medio juli opgeven voor deelname. Uit de inzendingen die zijn binnengekomen, zijn zes bedrijven genomineerd: autodemontage bedrijf Brabebo, adviesbureau Level45 (organisatie op het gebied van organisatieadvies en werving en selectie), Liquid Rubber Europe (leverancier van milieuvriendelijke coatings), uitzendbureau voor thuiswerkers Moneypenny, Toyota van Ekris en Tuyu (ontwikkelt en importeert relatiegeschenken).

Op de website www.mvoprijs.nl worden de bedrijven kort gepresenteerd en is meer informatie te vinden over de MVO-prijs. Inwoners kunnen door een stem uit te brengen aangeven welke drie bedrijven voor een plek in de finale in aanmerking komen. De drie bedrijven met de meeste stemmen worden vervolgens door een onafhankelijke jury bezocht. Deze zal uiteindelijk bepalen welk bedrijf de MVO-prijs De Ronde Venen ontvangt. De winnaar wordt op 12 oktober bekend gemaakt. Uw stem uitbrengen kan tot 22 september

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Welk bedrijf in De Ronde Venen is het meest duurzaam?

Brabebo, Level45, Liquid Rubber Europe, Moneypenny, Toyota van Ekris en Tuyu. Dat zijn de zes bedrijven uit De Ronde Venen die gaan strijden om de prijs voor wie het best presteert op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het is voor het eerst dat deze MVO-prijs in De Ronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: