Huif
Oude bekenden en frisse blikken op kandidatenlijst CDA Uithoorn-De Kwakel GR2022

Oude bekenden en frisse blikken op kandidatenlijst CDA Uithoorn-De Kwakel GR2022


Geplaatst op: 8 december 2021

Het CDA Uithoorn-De Kwakel presenteert met trots de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Dinsdag 30 november was de algemene ledenvergadering van CDA Uithoorn-De Kwakel die in het teken stond van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Hierin is de kandidatenlijst voorgelegd en door de leden goedgekeurd.

De Kandidatenlijst is een mooie mix geworden van kandidaten met verschillende achtergronden en perspectieven. Onze lijsttrekker is een bekende en al jaren actief binnen de raad en bij het CDA Uithoorn-De Kwakel: André Jansen! Hij wordt gevolgd door Erik Kreike op plek 2, die ook al lange tijd actief is als onder andere penningmeester. Twee nieuwe gezichten zijn Nienke Hoogenstraaten op plek 3 en Marcel Zethoven op plek 4. Zij zullen met hun frisse blikken nieuwe perspectieven toevoegen aan het team. Op plek 5 staat Nico Tijsterman, die zich als bestuursvoorzitter ook al tijden inzet voor de partij. Daarnaast staan er ook twee jonge leden op de lijst: Laura Vos van 24 jaar en Maayke Goossens van 17 jaar. Tot slot hebben we een paar oude bekenden: Paul Goossens, Nahid Aoulad Bouchta, Dolf van Gaalen, André Smits, Peter Oudshoorn, Monique Oudshoorn-van Egmond en Gerard Groeneweg.

De komende tijd zullen de kandidaten op de Instagram en Facebook van CDA Uithoorn-De Kwakel verder worden voorgesteld, dus hou die kanalen in de gaten! Meer informatie kunt u altijd vinden op de website cdauithoorndekwakel.nl.

Het CDA Uithoorn-De Kwakel is met zo’n mooie kandidatenlijst goed voorbereid voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en verwacht een mooie campagnetijd.


Laatst bewerkt op: 8 december 2021 08:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oude bekenden en frisse blikken op kandidatenlijst CDA Uithoorn-De Kwakel GR2022

Het CDA Uithoorn-De Kwakel presenteert met trots de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Dinsdag 30 november was de algemene ledenvergadering van CDA Uithoorn-De Kwakel die in het teken stond van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Hierin is de kandidatenlijst voorgelegd en door de leden goedgekeurd. De Kandidatenlijst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: