Hollandse Avond 2022
CDA wil dat álle scholen verkeersveilig worden

CDA wil dat álle scholen verkeersveilig worden


Geplaatst op: 9 december 2021

Onlangs lazen wij in De Groene Venen dat bij een paar scholen in De Ronde Venen de verkeersveiligheid is aangepakt en dat is een goede zaak. Maar de CNS Abcoude wacht al een tijd op maatregelen van de gemeente om de verkeersveiligheid rondom de school te verbeteren. Enkele jaren geleden zijn zij daarover in gesprek gegaan, maar al lange tijd hebben zij niet meer van de gemeente gehoord. De huidige aanduiding voor schoolzone is bij de CNS bijna niet meer zichtbaar. De CNS wil een duidelijk zichtbare aanduiding voor schoolzone en betere bebording.

Coos Brouwer, CDA woordvoerder voor verkeersveiligheid, vraagt zich af of er meer scholen zijn dan de CNS Abcoude die wachten op verbeteringen van de verkeerveiligheid voor de kinderen. Hij mist een overzicht van de verkeerveiligheid rondom alle scholen in De Ronde Venen. Daarom heeft hij gevraagd aan de wethouder om van alle scholen de verkeersveiligheid in kaart te brengen welke verbeteracties nog ingezet moeten worden en wanneer die verbeteracties worden uitgevoerd. Natuurlijk moeten die verbeteracties voor verkeersveiligheid samen met de scholen worden opgesteld.


Laatst bewerkt op: 9 december 2021 04:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CDA wil dat álle scholen verkeersveilig worden

Onlangs lazen wij in De Groene Venen dat bij een paar scholen in De Ronde Venen de verkeersveiligheid is aangepakt en dat is een goede zaak. Maar de CNS Abcoude wacht al een tijd op maatregelen van de gemeente om de verkeersveiligheid rondom de school te verbeteren. Enkele jaren geleden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: