Zondag 12 december van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 12 december van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 8 december 2021

Zondag 12 december van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'.

Deze week in 'Uit de Kunst' een interview met de Uithoornse Joki Beerendonk over haar Finaleplaats bij het Ouderen Songfestival. Ze werkt bij Saar aan Huis Amstelland, mantelzorg aan ouderen.
https://saaraanhuis.nl/
Natuurlijk draaien we haar single 'Hier Ben Jij'. Daarnaast muziek en culturele tips.

Joki Beerendonk staat in de finale van het Ouderensongfestival. Dat zou 12 december gehouden worden, maar dat gaat vanwege Corona niet door. Joki zou met zestien finalisten op het podium van het DeLaMar Theater staan. Als geboren Amsterdamse zou ze 'Amsterdams parfum' zingen. Het lied, bekend geworden door Jenny Arean, waarin op subtiele wijze de immense liefde voor de hoofdstad wordt bezongen. De finale wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum, ergens in 2022. Balen natuurlijk voor Joki en de andere finalisten, maar wat in het vat zit verzuurd niet.
https://www.joki.nl/

Joki vertelt over haar deelname en haar andere muzikale activiteiten, zoals de Canta KaraJoki. Als zangeres en comédienne zit ze al dertig jaar in het vak en was o.a. jurylid bij RTL All Together Now. Ze werkt samen met het Nationaal Ouderenfonds en zamelt geld in met haar lila Canta als rijdende karaokebar. 
Sinds 2018 heeft ze haar eigen Stichting Leef, voor je het vergeet.
https://www.leefvoorjehetvergeet.nl/

'Uit de Kunst', een gevarieerd programma, vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maakt presentatrice Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.
Heb je een leuk item voor 'Uit de Kunst'? Stuur dan een mailtje naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

Je culturele zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Uithoorn en De Kwakel; Caiway 99.0 FM
Aalsmeer Caiway; 93.1 FM
Amstelveen Ziggo; 102.8 FM
Etherfrequentie; 106.3 FM
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
DAB+
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 12 december van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 12 december van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'. Deze week in 'Uit de Kunst' een interview met de Uithoornse Joki Beerendonk over haar Finaleplaats bij het Ouderen Songfestival. Ze werkt bij Saar aan Huis Amstelland, mantelzorg aan ouderen.https://saaraanhuis.nl/Natuurlijk draaien we haar single 'Hier Ben Jij'. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: