Hollandse Avond 2022
Agendaboekje over Vinkeveen voor onder de kerstboom

Agendaboekje over Vinkeveen voor onder de kerstboom


Geplaatst op: 10 december 2021

Enkele weken geleden verscheen het nieuwe agendaboekje over Vinkeveen. Een fraaie agenda met luchtige verhaaltjes en herkenbare beelden van Vinkeveen in de vorige eeuw. Samengesteld en verzorgd door leden van korfbalvereniging De Vinken en de historische vereniging De Proosdijlanden. Inmiddels zijn er al zo’n 700 agenda’s verkocht en hebben veel liefhebbers van Vinkeveen deze agenda in huis. Zeker in deze donkere dagen is het heerlijk om even terug te zwijmelen naar hoe het vroeger was; de aubade op Koninginnedag, de jaarlijkse kermis, succesvolle stratentoernooien, gedempte slootjes, verdwenen middenstand, etc. Kortom een ideaal cadeautje voor jezelf of voor familieleden die uit Vinkeveen vertrokken zijn. Er staat namelijk genoeg herkenbaars in. Voor de prijs (€ 9,50) hoeft u het niet te laten. Wees er wel snel bij, want de voorraad is bijna op.

De agenda is verkrijgbaar bij The Readshop Vinkeveen, Primera Mijdrecht en Mondria Mijdrecht. Het agendaboekje is ook eenvoudig te bestellen via www.de-vinken.nl of bel 06 27291849 (avonduren). Op de site van De Vinken kunt u zien hoe het boekje eruit ziet.


Laatst bewerkt op: 10 december 2021 16:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Agendaboekje over Vinkeveen voor onder de kerstboom

Enkele weken geleden verscheen het nieuwe agendaboekje over Vinkeveen. Een fraaie agenda met luchtige verhaaltjes en herkenbare beelden van Vinkeveen in de vorige eeuw. Samengesteld en verzorgd door leden van korfbalvereniging De Vinken en de historische vereniging De Proosdijlanden. Inmiddels zijn er al zo’n 700 agenda’s verkocht en hebben veel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: