Hollandse Avond 2022
Dancestars van Jazz- en Showballet Nicole winnen 2 keer de 1e prijs

Dancestars van Jazz- en Showballet Nicole winnen 2 keer de 1e prijs


Geplaatst op: 13 december 2021

Zondag was een dag vol winnaars! Vooral voor de Dancestars van Jazz- en Showballet Nicole, want zij deden die dag mee aan twee danswedstrijden van twee verschillende dansorganisaties.

Bij We Know You Can Dance was het even spannend of de wedstrijd in het theater door kon gaan vanwege alle aangescherpte coronaregels. Het zou de eerste wedstrijd worden van een nieuw seizoen voor de Dancestars met een geheel nieuw bedachte choreo, nieuwe kostuums en nieuwe muziek. Zou het dit jaar lukken om alle successen van de voorgaande jaren te evenaren?

Gelukkig mocht dit optreden “live” doorgaan! Met een geweldige energie knalden de meiden van het podium af. Het was duidelijk te zien dat ze dit na anderhalf jaar enorm hadden gemist! En dat had de jury ook wel door. Zij beloonden de Dancestars met de 1e prijs in hun categorie die vol met veel goede concurrentie zat. Wat een feest!

Nog maar net bekomen van deze winst, moesten de meiden door voor de volgende wedstrijd van Shell We Dance. Deze was wel online, dus moest er van tevoren een filmpje ingestuurd worden.

Gelukkig hadden de Dancestars nog voor de strenge maatregelen dit filmpje kunnen maken op een stoere locatie wat goed bij hun nummer paste. Walraven Mijdrecht had hun magazijn ter beschikbaar gesteld, iets waar de meiden erg dankbaar voor waren!

Kijken, wachten, duimen draaien en toen was daar ook de prijsuitreiking. De Dancestars werden steeds maar niet genoemd…Het zou toch niet? En jawel! De eerste prijs ging ook naar de Dancestars!

Erg knap van deze groep die voor het eerst na anderhalf jaar meteen weer een prijs weet te bemachtigen en dat zelfs twee keer op een dag! Mede dankzij de altijd enthousiaste docente Nancy, de bereid willende ouders en het mooie teamwerk op de dansschool een geweldige prestatie!
Laatst bewerkt op: 13 december 2021 11:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dancestars van Jazz- en Showballet Nicole winnen 2 keer de 1e prijs

Zondag was een dag vol winnaars! Vooral voor de Dancestars van Jazz- en Showballet Nicole, want zij deden die dag mee aan twee danswedstrijden van twee verschillende dansorganisaties. Bij We Know You Can Dance was het even spannend of de wedstrijd in het theater door kon gaan vanwege alle aangescherpte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: