Hollandse Avond 2022

Mantelzorg & Meer biedt de cursus Niet Aangeboren Hersenletsel


Geplaatst op: 13 december 2021

Op 14 januari start Mantelzorg & Meer met de cursus “Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)”. Deze cursus wordt gegeven in Amstelveen.


De gevolgen van niet aangeboren hersenletsel, door een ongeluk, chronische ziekte of bijvoorbeeld een hersenbloeding, zijn vaak heel ingrijpend. Niet alleen voor de getroffene, maar ook voor de partner, familie, vrienden en kennissen. Je kan te maken krijgen met gedragsverandering, verwarde spraak, verlamming of andere gevolgen. In deze cursus leer je hoe je als naaste kunt omgaan met niet aangeboren hersenletsel. De cursus is speciaal voor hen die helpen bij de dagelijkse zorg van iemand met NAH. In vijf bijeenkomsten komen de volgende onderwerpen aan bod:

Hoe kan ik omgaan met mijn partner, ouder of kind met NAH? / Waar vind ik goede steun en goede hulp?/ Ken ik mijn eigen behoeften en mijn grenzen?/ Kennismaking met de PRET strategie. / Uitwisselen van ervaringen en kennis.

Datum en tijd: 14/21/28 jan en 11 feb (laatste dag nog niet gepland). Van 10.30 -12.30 uur

In de gemeente Haarlemmermeer zal de cursus in het najaar plaatsvinden.

Vragen en aanmelding:

Aanmelden kan tot twee weken voor aanvang. Vóór deelname heb je contact met onze mantelzorgconsulent. Voor vragen of aanmelden kun je contact opnemen met Mantelzorg & Meer via info@mantelzorgenmeer.nl of 020-5127250 of via mantelzorgenmeer.nl


Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorg & Meer biedt de cursus Niet Aangeboren Hersenletsel

Op 14 januari start Mantelzorg & Meer met de cursus “Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)”. Deze cursus wordt gegeven in Amstelveen. De gevolgen van niet aangeboren hersenletsel, door een ongeluk, chronische ziekte of bijvoorbeeld een hersenbloeding, zijn vaak heel ingrijpend. Niet alleen voor de getroffene, maar ook voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: