Hollandse Avond 2022
Flessenactie nieuw schoolplein de Schakel Vinkeveen

Flessenactie nieuw schoolplein de Schakel Vinkeveen


Geplaatst op: 14 december 2021

Basisschool De Schakel in Vinkeveen is een actie gestart om geld in te zamelen voor vernieuwing van het schoolplein. Twee maanden lang kunnen statiegeldflessen en -bonnetjes op school worden ingeleverd. Ook staan er doosjes bij Jumbo Vinkeveen waar klanten hun statiegeldbonnetjes in kunnen doneren.

Het schoolplein is aan vervanging toe nadat er in de zomer van 2021 een lokaal bij is gebouwd en er in mei 2020 een auto het plein op reed en twee speeltoestellen vernielde. Ook is het hele plein nu betegeld, wat slecht is voor de waterafvoer. De Schakel wil graag een "groen-blauw" schoolplein realiseren, waarbij veel grijze tegels worden verwijderd en er een speelsere indeling met meer groen komt. Met een beetje geluk kan deze zomer de schop in de grond!


Laatst bewerkt op: 14 december 2021 06:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Flessenactie nieuw schoolplein de Schakel Vinkeveen

Basisschool De Schakel in Vinkeveen is een actie gestart om geld in te zamelen voor vernieuwing van het schoolplein. Twee maanden lang kunnen statiegeldflessen en -bonnetjes op school worden ingeleverd. Ook staan er doosjes bij Jumbo Vinkeveen waar klanten hun statiegeldbonnetjes in kunnen doneren. Het schoolplein is aan vervanging toe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: