Hollandse Avond 2022
Panna Tour DRV voor jongeren in De Ronde Venen

Panna Tour DRV voor jongeren in De Ronde Venen


Geplaatst op: 14 december 2021

Jongerenwerk De Ronde Venen, onderdeel van Tympaan-De Baat, organiseert “Panna Tour DRV” voor jongeren (14 t/m 18 jaar oud) in De Ronde Venen. De Panna Tour bestaat uit vier voorrondes en één finaleronde. De deelnemers maken kans op een Footlocker waardebon ter waarde van 100,- euro.

De eerste ronde vindt plaats op woensdag 22 december van 14.00 tot 16.30 uur op het schoolplein van het VLC in Vinkeveen. De tweede ronde vindt plaats op donderdag 23 december van 14.00 tot 16.30 uur op het schoolplein van het VLC in Mijdrecht. De derde ronde wordt gehouden op maandag 27 december van 12.00 tot 15.00 uur op het kerkplein in Abcoude. De vierde ronde zal plaatsvinden op dinsdag 28 december van 14.00 tot 16.30 uur op het schoolplein van het Kidscollege in Wilnis.

Door de coronacrisis zijn jongeren over het algemeen minder gaan sporten in teamverband en heeft fysiek sociaal contact plaatsgemaakt voor meer gamen en telefoongebruik. Het Jongerenwerk wil hierop inspelen door het aanbieden van een “Panna Tour” voor de jeugd in De Ronde Venen. De waarden sportiviteit, verbinding, ontmoeting en spelplezier staan centraal tijdens de Panna Tour.

Ben jij de Panna koning van De Ronde Venen? Strijd dan mee en geef je op voor één van de voorrondes. De winnaars van de voorrondes worden uitgenodigd op de finaledag op woensdag 29 december om 14.00 uur bij De Trekvogel in Mijdrecht. Meld je gratis aan voor de voorrondes via Mark van Breukelen via 0651053266 of m.vanbreukelen@stdb.nl.


Laatst bewerkt op: 14 december 2021 10:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Panna Tour DRV voor jongeren in De Ronde Venen

Jongerenwerk De Ronde Venen, onderdeel van Tympaan-De Baat, organiseert “Panna Tour DRV” voor jongeren (14 t/m 18 jaar oud) in De Ronde Venen. De Panna Tour bestaat uit vier voorrondes en één finaleronde. De deelnemers maken kans op een Footlocker waardebon ter waarde van 100,- euro. De eerste ronde vindt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: