001 - Hema
Gemeente en politie controleren op snelheid bij basisscholen Abcoude

Gemeente en politie controleren op snelheid bij basisscholen Abcoude


Geplaatst op: 14 december 2021

Gemeente en politie houden deze week acties rond basisscholen in Abcoude in verband met de verkeersveiligheid.

Politie en Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) van de gemeente controleren daarbij op verkeersovertredingen, zoals stilstaan op fiets/voetpaden of voetgangersoversteekplaatsen en op parkeren op plaatsen waar dit niet mag. Maandag 13 vonden deze acties plaats bij OBS Piet Mondriaan en dinsdag 14 december bij Piusschool. Ook wordt op beide dagen, samen met leerlingen van de school, de snelheid van het verkeer gemeten.

De bestuurders die te hard rijden, krijgen een duimpje omlaag en de bestuurders die zich aan de snelheid houden krijgen een duimpje omhoog. Maandag en dinsdag volgt er bij een overtreding een waarschuwing, woensdag 15 december wordt er daadwerkelijk bekeurd.Laatst bewerkt op: 14 december 2021 10:01

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente en politie controleren op snelheid bij basisscholen Abcoude

Gemeente en politie houden deze week acties rond basisscholen in Abcoude in verband met de verkeersveiligheid. Politie en Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) van de gemeente controleren daarbij op verkeersovertredingen, zoals stilstaan op fiets/voetpaden of voetgangersoversteekplaatsen en op parkeren op plaatsen waar dit niet mag. Maandag 13 vonden deze acties plaats bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: