Hollandse Avond 2022
Kerstshopping weekend in Aalsmeer Centrum

Kerstshopping weekend in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 15 december 2021

Het laatste weekend voor de Kerst maken de ondernemers in Aalsmeer Centrum het extra gezellig voor de klanten. Dit is natuurlijk dé tijd om iemand te verrassen met een mooi cadeau of jezelf te verwennen met een nieuwe outfit. Zaterdagmiddag loopt er een vrolijke Charles Dickens-band door de winkelstraten en worden er cadeautjes uitgedeeld aan het winkelend publiek. De winkeliers pakken uit met speciale eindejaar-acties en sommigen hebben zelfs buiten uitverkoopkraampjes. Een winterse ‘koopjesdag’ dus.

Extra trekking spaaractie

Deze maand krijgen klanten bij iedere bestede €10,- een stickertje en bij tien stickertjes kunnen ze hun volle spaarkaart inleveren bij de deelnemende ondernemers. In januari is de trekking van de winnaars, die shoptegoed van maar liefst €250,- kunnen winnen of andere mooie prijzen. Maar zaterdagmiddag wordt er één klant extra in het zonnetje gezet met een lekker kerstpakket. Dan is er een speciale Kersttrekking. De uitslag hiervan komt op de social media van Aalsmeer Centrum.

Koopzondag

Om de drukte een beetje te spreiden zo vlak voor Kerst zijn veel ondernemers, naast de supermarkten en horeca, zondagmiddag extra open. Je kunt je laatste Kerstinkopen onder andere doen bij Action, Big L, Blokker, Bruna, diEMode, jipswinkeltje, Kruidvat, Phone House, Shoeby, Siphra’s Studio, Sparnaaij Juweliers, Stijl & Meer, The Nail CEO, Trouw! Bruidsmode, Van der Schilden Lingerie, Van Uffelen en de Wereldwinkel. Check www.aalsmeercentrum.nl voor het complete overzicht.

Steun de horeca

Heb je al nagedacht over wat je met Kerst gaat eten? Een idee is om te gaan lunchen bij de lokale horeca of haal een uitgebreid kerstmenu of high tea in huis voorbereid door één van de lokale restaurants. Steun de horeca, zeker met Kerst! Winkel in je buurt, eet in je buurt, doe zaken in je buurt en geniet in je eigen buurt.


Laatst bewerkt op: 15 december 2021 07:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstshopping weekend in Aalsmeer Centrum

Het laatste weekend voor de Kerst maken de ondernemers in Aalsmeer Centrum het extra gezellig voor de klanten. Dit is natuurlijk dé tijd om iemand te verrassen met een mooi cadeau of jezelf te verwennen met een nieuwe outfit. Zaterdagmiddag loopt er een vrolijke Charles Dickens-band door de winkelstraten en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: