Hollandse Avond 2022
Chalet gesloten na bedreiging met vuurwapen in Vinkeveen

Chalet gesloten na bedreiging met vuurwapen in Vinkeveen


Geplaatst op: 15 december 2021

Gemeente De Gemeente de Ronde Venen heeft een chalet in Vinkeveen voor drie maanden gesloten. De aanleiding was de vondst van diverse wapens, drugs en een grote som contant geld.

Agenten werden 9 december naar een recreatiepark in Vinkeveen gestuurd. Daar zouden twee personen zijn bedreigd met een vuurwapen en de verdachte was nog aanwezig. Agenten met zogeheten 'zware vesten' gingen direct ter plekke en hebben de verdachten op heterdaad aangehouden. De slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Tijdens de aanhouding verklaarde de verdachten dat hij zijn wapen in de sloot had gegooid. Het Team Onderwater Zoekingen van de politie heeft donderdag het water in omgeving uitgekamd, maar niets aangetroffen.

Agenten besloten de woning van de verdachte binnen te gaan. Hier troffen zij diverse wapens, drugs en een grote som contant geld aan. Deze criminaliteit is een vorm van ondermijning en daarom heeft de gemeente het chalet voor drie maanden gesloten.
Laatst bewerkt op: 15 december 2021 18:39

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Chalet gesloten na bedreiging met vuurwapen in Vinkeveen

Gemeente De Gemeente de Ronde Venen heeft een chalet in Vinkeveen voor drie maanden gesloten. De aanleiding was de vondst van diverse wapens, drugs en een grote som contant geld. Agenten werden 9 december naar een recreatiepark in Vinkeveen gestuurd. Daar zouden twee personen zijn bedreigd met een vuurwapen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: